Evenimentul Zilei > Politica > Gorghiu: Vasile Blaga
Gorghiu: Vasile Blaga

Gorghiu: Vasile Blaga

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a respins, vineri, comentariile privind posibila sa manipulare de către Vasile Blaga, ea spunând că acesta poate fi întrebat cât de uşor este de manipulat, ea adăugând: "A avut parte de mine deja, am făcut parte din echipa de campanie şi am lucrat cot la cot".

"Puteţi să-l întrebaţi pe Vasile Blaga cât de uşor sunt de manipulat, a avut parte de mine deja, am făcut parte din echipa scurtă de campanie timp de o lună jumătate şi am lucrat cot la cot, aşa că a avut ocazia să vadă cât de uşor sau de greu este să se lucreze cu mine. Asta cu manipularea este cea mai facilă critică, cel mai greu de demonstrat, şi n-aş răspunde la aşa ceva, ci la chestii de substanţă, nu glumiţe şi cancanuri”, a spus Alina Gorghiu, citată de Mediafax.

Ea a adăugat că "un om politic are menirea să vorbească lucruri serioase, să se preocupe de construcţie".

"Cu Vasile Blaga asta vom face, vom construi, pentru că este foarte mult de lucru. De la momentul fuziunii şi până azi nu s-au făcut decât paşi foarte mărunţi, este adevărat, am avut cel mai mare succes electoral cu Klaus Johannis, însă greul abia acum începe, şi nimic din ce urmează să facem nu va fi uşor, dar sunt convinsă că localele şi parlamentarele vor fi finalul unui proces complicat al fuziunii, dar încununat de succes", a mai spus Alina Gorghiu.

La rândul său, Vasile Blaga a afirmat că împreună cu Alina Gorghiu va duce la îndeplinire procesul de unificare a PNL şi a respins, de asemenea, ideea că acesta a câştigat şefia partidului pentru că este mai uşor de manipulat de către el. 

Cei doi lideri s-au aflat, vineri, la Galaţi, unde au participat la cea cea de-a XXI-a ediţie a Galelor PNL, eveniment de tradiţie, în cadrul căruia au fost premiaţi gălăţeni care s-au remarcat pe parcursul anului în diverse domenii.

Alina Gorghiu a fost aleasă, joi, în funcţia de preşedinte al vechiului PNL, copreşedinte al PNL alături de Vasile Blaga, în cadrul şedinţei Biroului Politic Naţional al partidului, surclasându-l pe Ludovic Orban.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: