Evenimentul Zilei > Actualitate > Google Earth la ÎNTRECERE cu NASA? O structură piramidală a fost DESCOPERITĂ pe Lună. Imaginile INCREDIBILE sunt ataşate în articol
Google Earth la ÎNTRECERE cu NASA? O structură piramidală a fost DESCOPERITĂ pe Lună. Imaginile INCREDIBILE sunt ataşate în articol

Google Earth la ÎNTRECERE cu NASA? O structură piramidală a fost DESCOPERITĂ pe Lună. Imaginile INCREDIBILE sunt ataşate în articol

O civilizație veche care a trăit pe Lună a fost expusă după ce o structură piramidală a fost descoperită la suprafață, potrivit Daily Star. Lumea se întreabă ce are de spus NASA şi de ce ascunde adevărul.

Descoperirea bizară a fost făcută de argentinianul Marcelo Irazusta, după ce a scanat software-ul de vizualizare a lunii pe Google Earth. Ceea ce a descoperit a depășit așteptările sale, deoarece o structură de peste două sute de metri înălțime se află pe suprafața lunară, iar NASA nu a comentat niciodată despre acest lucru.

Potrivit celui care a descărcat clipul pe canalul său de YouTube, nu există nicio șansă ca anomalia să fi avut loc în mod natural.
Un comentator se întreabă: "Când oamenii se trezesc din minciunile NASA?". "De ce NASA ascunde asta?  Un altul a adăugat, "Ce descoperire, NASA ce spune?".

Piramidele pe Lună ar putea să schimbe tot ceea ce se ştia până acum.  Dar alții nu au fost atât de convinși, susținând că imaginea 3D poate avea probleme cu performanța imaginii, mai notează sursa menţionată.