Evenimentul Zilei > Actualitate > Goana după antidot! Câți bani primești dacă te lași infectat cu coronavirus
Goana după antidot! Câți bani primești dacă te lași infectat cu coronavirus

Goana după antidot! Câți bani primești dacă te lași infectat cu coronavirus

Producerea mult așteptatului vaccin împotriva coronavirusului care se raspândește deja pe tot globul se află pe ultima sută de metri.

Temutul coronavirus se extinde cu o rapiditate ieșită din comun, astfel că şi cercetătorii sunt în goana după antidotul care ar putea salva lumea de Covid-19. Aceștia vor începe în curând testarea.

Persoanele dispuse să testeze pe propria piele vaccinul anti-coronavirus sunt plătite cu 3.500 de lire sterline. Însă, pentru a ajunge la acești bani, volunatrii trebuie să petreacă două săptămâni izolați, căci toate au un preţ. Cei care aleg să testeze vaccinul vor fi infectați cu un coronavirus, iar ulterior izolați o perioadă.

Într-un experiment global, în jur de 24 de persoane vor fi plătite simultan pentru a fi infectate cu un coronavirus într-o cursă de 2 miliarde de dolari, pentru a găsi un vaccin împotriva Covid-19.

Mai multe ţări precum SUA, China, Marea Britanie, Rusia sau Israel au anunțat că sunt aproape de a testa vaccinul împotriva coronavirusului.

Primele teste pentru un posibilul vaccin ar putea începe în luna aprilie, dar procesul de testare şi aprobările ar putea dura cel puţin un an, potrivit The Times.