Evenimentul ZileiMondenGiovanni Becali, personaj de film. Și Al Pacino va fi invidios

Giovanni Becali, personaj de film. Și Al Pacino va fi invidios

Giovanni Becali, personaj de film. Și Al Pacino va fi invidios
Giovanni Becali este unul din cei mai cunoscuți și controversați oameni de fotbal din România. Impresarul a anunțat că a început filmările la un film autobiografic. 

Giovanni Becali va avea un film documentar despre viaţa sa, cu toate relele şi bunele pe care le-a făcut, spune impresarul.

Pelicula va reprezenta adolescența şi maturitatea lui. În film vor juca trei actori şi va apărea peste doi ani.

Giovanni Becali, despre filmul documentar Don Giovanni

Giovanni Becali a mai spus că oamenii vor putea afla despre momentele culminante ale vieții sala. Dar cele mai interesante episoade vor fi din lumea fotbalului.

„Am început filmările la filmul ‘Don Giovanni’ care va reprezenta toată viața mea. Am contract de exclusivitate cu o firmă și nu am voie să vorbesc despre asta, doar ție ți-am spus. E o excepție. Filmul va reprezenta adolescența mea, maturitatea mea. Vor fi trei actori.

Unul care mă va reprezenta în copilărie, celălalt va reprezenta maturitatea mea, plecarea în occident și toate aventurile mele și ultimul eu care ies dintr-o lume periculoasă și intru în lumea fotbalului și uite-mă și astăzi. O să iasă cam într-un an și jumate. Sunt români, cei mai buni regizori, cei mai buni scenariști”, a explicat Giovanni Becali.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Giovanni Becali. Sursa foto: Facebook

Impresarul, despre această provocare

Giovanni Becali a mai dezvăluit că soţia şi copiii nu prea au fost de acord cu acest documentar. Mai mult, filmul documentar va fi şi în străinătate.

„A venit ideea de la ei. După am vorbit cu soția și cu copiii. Au acceptat mai greu, pentru că în film va fi exact viața mea, cu toate relele și bunele pe care le-am făcut. Va fi un film de 2 ore jumate. Va fi și în străinătate, se ocupă firma aceasta. Acum eu filmez cam 3 ore în fiecare zi. Să te pregătești cu fracul, că la premieră trebuie să vii foarte bine îmbrăcat”, a dezvăluit Giovanni Becali.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Sursa foto: Facebook.

Mitică Dragomir ar putea avea oricând un rol în documentar

Horia Ivanovici a adus aminte de un episod extraordinar ce poate apărea în filmul „Don Giovanni”. Este vorba despre urmărirea dintre Mitică Dragomir și Giovanni Becali prin București, scenă care ar aminti de celebrul fil „Nașul”, în care Al Pacino a făcut istorie.

„Urmărirea cu Mitică prin oraș cu pistoalele o să fie? ‘Corleone’ de abia așteaptă să fie în film, eu zic să vă gândiți. Mi-a zis Mitică că după ce v-ați urmărit prin tot Bucureștiul și v-ați dat jos, ați început să râdeți și v-ați îmbrățișat. Scena cu urmăririle cu Rolls-urile prin București, cu dumneavoastră și cu Mitică…Vă spun, va face toți banii în film”, a povestit Horia Ivanovici.

Giovanni Becali, despre scena ca în filme

Giovanni Becali a spus că nu vrea să-l supere pe Mitică Dragomir, dar i-ar surâde ideea. Acesta spune că acea urmărire a fost ca în filme.

„Nu cred, pentru că a fost o scenă. Dacă vrei, o facem și pe aia, dar nu vreau să îl pun pe ‘Corleone’ în dificultate. Trebuie să facem în așa fel în cât amândoi să fim avantajați. Nu vreau eu să fiu superiorul și așa mai departe. O să vorbesc și cu Mitică înainte. A fost o scenă deosebită ca în filme”, a mai spus impresarul.

 


Accesează: