Evenimentul ZileiMondenGina Pistol e gata să nască

Gina Pistol e gata să nască

Gina Pistol e gata să nască
Gina Pistol și Smiley trăiesc o minunată poveste de dragoste, bucurându-se peste măsură de fiecare moment. Dar acum vine minunea vieții lor.

Gina Pistol se pregătește pentru ziua cea mare. Nu mai este mult până când prezentatoarea TV și Smiley vor deveni părinți. Totul e pregătit, iar în acest weekend vor fi trei.

Cum i se va schimba viața lui Smiley este clar. Gina Pistol și Smiley trăiesc încă acele clipe emoționante de așteptare. Cei doi vor deveni părinți chiar săptămâna aceasta. Smiley a făcut anunțul și a povestit despre cum se simte iubita lui.

Sfaturi despre crescut copii, de la prieteni

Smiley se pregătește să devină tătic. Frumoasa lui iubită va naște săptămâna aceasta, la o clinică privată din Capitală. Cântărețul a citit diverse articole despre bebeluși, dar a constatat că nu este de ajuns. El a apelat la ajutorul prietenilor săi, pentru mai multe sfaturi.

Smiley a discutat în cadrul noului său show de pe YouTube „8, 8 și ceva, FIX” cu Mihai Bobonete, Răzvan Fodor și rapperul DOC.

„În memoria mea, anul 2020 va rămâne ca un an bun. A fost anul în care am aflat că voi fi tată. Urmează să fiu tată, ceea ce înseamnă că trăiesc în casă cu o femeie însărcinată. Asta e o experiență foarte frumoasă, dar știe toată lumea că viitoarele mame dorm mai mult, au poftă de tot felul de chestii, de la înghețată la murături, în orice ordine sau în același timp.

A mea preferă fructele. Nu vreau să zic că Gina mănâncă mulți struguri, dar doamna de la care cumpăr din piață m-a întrebat cu cât dau litrul de vin. Nu vreau să zic nici că doarme non-stop, dar ieri m-a întrebat dacă vreau să-mi zică un banc.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete


Accesează: