Evenimentul Zilei > Monden > Gestul multașteptat. Ce a făcut Smiley aseară
Gestul multașteptat. Ce a făcut Smiley aseară

Gestul multașteptat. Ce a făcut Smiley aseară

„Smiley” este un tip discret atunci când a fost vorba despre relațiile lui sentimentale. Însă cu Gina e altceva. De când frumoasa blondă a rămas însărcinată, Smiley e un om schimbat total. Și vrea să arate că iubește.

S-au ferit de ochii curioșilor, făcând ani de zile sacrificii uriașe pentru a nu fi văzuți sau comentați prin ziare sau emisiuni tabloid. Au reușit, în mare parte, să fenteze tot ceea ce considerau ei că le-ar putea face rău. Ca să stea departe de presa de scandal, cuplul evita să împărtășească detalii intime sau chiar lucruri banale, inclusiv cu prietenii lor de-o viață.

Sarcina Ginei Pistol l-a schimbat, însă, pe Smiley. În ultima lună, acesta a făcut nenumărate declarații de iubire pentru prezentatoarea de la „Chefi la cuțite”, chiar dacă au fost într-un mod voalat. Dar, după celebrul interviu, în formulă de cuplu, pe care l-au oferit publicului în urmă cu mai puțin de o lună și în care au anunțat sarcina Ginei Pistol, acum, Smiley a mai făcut un gest rar.

A publicat, în seara zilei de joi, o fotografie cu el îmbrățișând-o pe Gina. „Am ajuns în sfârșit acasă!”, a scris în dreptul imaginii. Aceste cuvinte simple, așezate lângă o fotografie care exprimă mult mai mult decât orice,  reprezintă o frumoasă și emoționantă declarație de iubire.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: