Gigi Becali, vânzătorul de „gogoşi“

Gigi Becali, vânzătorul de „gogoşi“

În timp ce patronul Stelei vorbeşte despre oferte de 15 milioane de euro pentru Rădoi, Chelsea l-a cumpărat ieri cu „doar“ 10 milioane pe Deco.

Lunile călduroase ale lui 2008 nu diferă mult, la Steaua, de alte veri. Temperaturile ridicate îi cauzează patronului Gigi Becali, care vorbeşte despre transferuri spectaculoase. Ca de obicei, tranzacţiile-record anunţate rămân vorbe goale sau se materializează pe sume modice.

În urmă cu cinci zile, Becali s-a lăudat că va vinde un jucător - pe fundaşul-fin Mirel Rădoi - pentru 15 milioane de euro. Dacă acest lucru era crezut fie şi de un singur suporter stelist, derizoriul din vorbele latifundiarului a fost reliefat ieri, când celebrul portughez Deco, de la FC Barcelona, a fost cumpărat de Chelsea pentru 10 milioane de euro!

Toţi internaţionalii Stelei la un loc sunt cotaţi la 13 milioane de euro

Conform site-ului www.transfermarkt. de, specializat în cotaţii pentru fotbalişti, toţi internaţionalii Stelei prezenţi la Euro nu ar face mai mult de 13 milioane de euro! Dică era cel mai scump - 3,2 milioane de euro (dar a fost cedat pe doar două milioane), iar preţurile „corecte“ ale celorlalţi ar fi următoarele: Goian - 2 milioane, Ghionea - 1 milion, Rădoi - 2,6 milioane, Nicoliţă - 1,6 milioane, iar polonezul Pawel Golanski - 1,75 milioane.

Pentru că a avut tupeul să spună adevărul - că discuţiile despre transferul său sunt „o vrăjeală“ -, fundaşul Dorin Goian şi-a atras mânia patronului.

„Să vedeţi cum o să stea el la Steaua pe bancă! Îi arăt eu! El vorbeşte de vrăjeală la Steaua! Ce vrăjeală? Păi, dacă nu-l caută nicio echipă... Trebuie să-l dau pe cât vrea el? O să stea rezervă şi o să discute cu presa. Cu mine trebuia să vorbească, nu să dea declaraţii în ziare. N-am ce să vorbesc cu el. Când vor începe meciurile, o să-l vedeţi pe bancă, rezervă, ca să vedem dacă mai vorbeşte aşa!“, a tunat ieri dictatorul din Ghencea.

Victor Becali, vărul patronului stelist, a susţinut ieri că Dinamo Kiev îl vrea pe fundaşul stelist căzut în dizgraţia lui Gigi Becali.

VEDENIILE OIERULUI

„Steaua va juca precum Spania!“

Gigi nu se fereşte să-şi facă publice visurile legate de viitorul Stelei. „Este exact ceea ce eu am vrut să construiesc! Mai trebuie ceva, dar e o echipă care va juca exact ce a jucat Spania la Euro. CFR Cluj are o echipă bună, legată, întărită, iar Rapid a făcut nişte achiziţii foarte bune, dar depinde dacă se va crea simbioza aia de joc“, a spus „expertul“ Gigi Becali. „Nu mai iau nimic, am cea mai puternică echipă“, a adăugat latifundiarul, la doar o zi distanţă după ce Adrian Ilie a dezvăluit că a mai făcut oferte oficiale pentru alţi jucători!

Ne puteți urmări și pe Google News