Evenimentul Zilei > Social > Momente dramatice pentru Gigi Becali. Latifundiarul a trecut prin cumpăna vieții lui
Momente dramatice pentru Gigi Becali. Latifundiarul a trecut prin cumpăna vieții lui

Momente dramatice pentru Gigi Becali. Latifundiarul a trecut prin cumpăna vieții lui

Gigi Becali, chiar dacă a fost operat de urgenţă, a anunțat că va participa duminică la Marşul Normalităţii, cu scopul „să curățim drumurile de duhurile necurate. Cu agheasmă, cruci și cântece de biruință”.

Gigi Becali a anunţat că se alătură participanților la Marşul Normalităţii, duminică, chiar dacă a suferit o intervenție chirurgicală de urgenţă.

Patronul de la FCSB a subliniat că acest Marş al Normalităţii nu vizează simpatizanții LGTBQ, ci păcatele lor, iar după această curăţare a traseului pe care au mărșăluit adepții gay, zona va fi ferită de accidente sau alte probleme.

Gigi Becali va ieși în stradă alături de preoți, călugări și măicuțe

Omul de afaceri a sunat adunarea pe Dealul Patriarhiei și va participa la proteste chiar dacă a suferit o operație complicată, acesta avea tendonul rupt de ceva vreme.

Patronul de la FCSB: „M-am operat la umăr, o operație cam grea, de tendon. Am mâna imobilizată într-o proteză. La mâna stângă am făcut operație la tendon. Aveam probleme la tendon de mult. Nu mi-am dat seama, dar tendonul era rupt.

Când mi-a făcut operația era mai grav, dar nu mai contează asta. Acum mă simt bine, normal, dar am mâna imobilizată. În București m-am operat”.

„M-aş fi dus și în patru labe pentru ca am promis”

Gigi Becali: „Mâine la ora 12:00 am luat aprobare voi fi la acest marș al normalității de la Patriarhie până la pe Calea Victoriei şi până la Guvern. Noi vrem să facem un marș de curățire.

Nu avem nimic cu ei. Sunt niște oameni. Păcatele lor urâm și nu pe oameni și atunci noi mergem în spatele lor ca să curățim ceea ce e murdăresc, așa cum a făcut Hristos în ținutul Gadarenilor când a pus pe diavol în porci și când porcii s-au înecat și după aia Hristos s-a urcat în barcă ca să curățe apa de duhurile necurate.

Așa facem și noi acum mergem în spatele lor în marş ca să curățim toate drumurile pe care e merg și pe care le murdăresc ca să curățăm drumurile de duhurile necurate cu agheasmă cu cruci și cu icoane și cu cântece de biruință”, a mai spus Gigi Becali la Antena 3.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: