Mihai Teja a debutat cu stângul pe banca FCSB-ului, dupa ce, sâmbata, trupa „roș-albastra” a reușit sa plece doar cu o remiza din jocul de la Calarași, cu Dunarea, scor 1-1.

Vicecampioana Ligii 1 a început promițator partida și a reușit sa deschida scorul prin Dennis Man, dupa 16 minute de la startul meciului. Însa, gafa incredibilă a portarului Bălgrădean din minutul 30 i-a costat scump pe oaspeți, iar Mediop a restabilit egalitatea pe tabelă. În al doilea act, FCSB a avut doua ocazii clare de gol, dar Calancea a facut ca scorul sa ramâna neschimbat pâna la fluierul final al duelului.

„Nu are Teja nicio vină”

Astfel, semieșecul de la Calarași l-a înfuriat la culme pe Gigi Becali, fapt ce l-a determinat sa-și faca praf echipa și sa anunțe revoluția. „Prima dată nu avem portar. Aici e diferența. Calancea e portar, al nostru nu. Încerc să văd dacă mai pot face fotbal în România. Dacă nu, spun pa și mă retrag. Nu are Teja nicio vină. I-am zis să nu fie supărat, nu are cu cine să joace fotbal. Man face banii. M-am înșelat. Daca mai jucam așa, puteți sa ma treceți cu Hagi. La campionat se bat CFR și Craiova. Zic și eu ca Hagi. Nu trag, n-am cu cine. Cu Planici? Mai e și capitan. Cum sa iei cu Balgradean, care da mingea la adversar, pe urma o scapa din brațe? Cu Nedelcu care nu da o pasa? Cum să iei titlul cu ăla adus din Italia, Stoian? Eu habar nu aveam de el. Cum să iau titlul cu el? Nici în față, dă doar pase în spate. Îi vând pe toți!”, a tunat Gigi Becali, la Digi Sport.

Vin întăriri

Latifundiarul din Pipera nu s-a oprit aici și a anunțat ca va aduce un portar si doi aparatori centrali. „O să vină un portar și doi fundași, adică încerc să salvez să văd dacă se mai poate câștigă campionatul. Deja m-am interesat să aduc un portar și doi fundași centrali! (…) Noi nu avem jucatori pe postul asta. Unde ați vazut voi fundas central în România sa-l batjocoreasca Mediop?”, a conchis patronul vicecampioanei Ligii 1.