Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali nu se poate abține. Scandal cu impresara unui fotbalist
Gigi Becali nu se poate abține. Scandal cu impresara unui fotbalist

Gigi Becali nu se poate abține. Scandal cu impresara unui fotbalist

Impresara unui fotbalist dorit de Gigi Becali la FCSB îl acuză pe acesta de defăimare, minciuni și furt. Liubliana Nedelcu este agentul lui Aïssa Laïdouni, jucătorul pe care Becali îl vrea în echipa sa, i-a răspuns în termeni foarte duri patronului de la FCSB, după ce acesta a declarat că impresara i-ar fi solicitatun comision de 200.000 de euro din tranzacție. Femeia și-a revărsat furia asupra latifundiarului într-o postare pe Facebook.

„Suntem în postul Crăciunului! Să ne ajute Dumnezeu pe fiecare după cât adevăr spunem și să ne pedepsească în funcție de minciunile pe care le zicem. Nu stau ca alții, tot timpul cu crucea în mână și declar cât sunt de credincioasă, dar nici nu am încercat să las pe drumuri măicuțele și bătrânii de la Mânăstirea Cristiana. Și nici nu m-am judecat cu ei, precum cei care se dau mari credincioși. Din vară și până acum, a fost pusă multă presiune pe Laidouni să meargă la Steaua fără mine, ca să-l prostească ei cum vor! Nu a fost vehiculată nicio sumă pentru comision, am spus-o și o repet! Iar referitor la procente (pe care într-adevăr le-am cerut), nu s-a spus nimic despre câte procente”, a scris Liubliana Nedelcu pe Facebook.

După această postare agenta lui Aïssa Laïdouni a revenit cu alte precizări și acuze, spunând că Becali își înșeală fotbaliștii și că-l va da în judecată pentru defăimare: „Consider defăimătoare aceste declarații la adresa mea, un om care muncește din greu de 20 de ani și care nu a câștigat niciun leu fără să muncească. Știu că deranjez mulți oameni din fotbal, pentru că nu mint fotbaliștii și nu-i fur și atunci cei din breaslă, care se ocupă numai cu asemenea lucruri, se simt lezați că le stric «șmecheriile». Să ne ajute Dumnezeu pe fiecare dintre noi în funcție de cât rău și cât bine am făcut sau facem. Și în funcție de minciunile și de adevărurile pe care le spunem. Îmi este SCÂRBĂ”.

Conflictul dintre cei doi a fost declanțat de o declarație a patronului FCSB care a spus despre jucătorul cu pricina că a fost împiedicat de impresară să joace la echipa sa: „Aissa Laidouni n-a venit că nu-l lasă impresara. Impresara voia și 20 de procente, și alte 20 dintr-un eventual transfer. Plus comision de 200.000 de euro. M-am închinat!”.