Gigi Becali a uitat de când nu a mai câștigat FCSB, echipa pe care o finanțează, titlul în campionatul intern. Evenimentul s-a produs în anul 2015, atunci când „roș-albaștrii” erau antrenați de Costel Gâlcă. Tot la finalul acelei stagiuni, FCSB a mai pus mâna pe Cupa României și Cupa Ligii – competiție desființată între timp din cauza lipsei de interes.

De atunci, formația lui Gigi Becali a pierdut titlul în favoarea celor de la Astra Giurgiu (2016), FC Viitorul (2017) și CFR Cluj (campioană în ultimii doi ani: 2018 și 2019). Acum, Liga I se va relua cu CFR Cluj pe prima poziție și FCSB pe locul al 2-lea, la patru puncte distanță de gruparea din Gruia. Situația nu arată prea bine pentru formația pregătită de Bogdan Argeș Vintilă, pentru că „roș-albaștrii” au pierdut meciurile amicale disputate cu FC Voluntari și Academica Clinceni.

Gigi Becali a vorbit într-o intervenție telefonică la Digi Sport despre importanța partidei cu CFR Cluj, formație antrenată de Dan Petrescu. Meciul este programat, duminică, de la ora 20.00, pe terenul ardelenilor.

„Este meci decisiv dacă vom câștiga noi! Se relansează totul! Dacă vor câștiga ei nu mai avem șanse la campionat, doar la egal mai avem șanse, mai există și meciul retur”, a declarat Gigi Becali, care a constatat: Dacă pierdem cu CFR există pericolul să vină Craiova și Botoșani în fața noastră! Să pierzi 3 ani la rând campionatul…se poate și al patrulea acum.”

Moderatorul i-a atras atenția finanțatorului că a făcut o greșeală statistică: „Sunt mulți ani… sunt 5!”

„Aaa, așa este atunci”, a afirmat latifundiarul din Pipera.

„Din ce am aflat, echipa stă destul de bine fizic. Aștept să înceapă campionatul. E bine că începem acum, oricum erau multe necunoscute. Nu știm nimic până nu începe. Nu știu dacă ne-a ajutat sau nu perioada asta. E posibil să ne fi ajutat. Plecăm de la zero, vedem dacă ne batem sau nu la titlu”, afirmase Becali, duminică.