Gigi Becali, la Judecătoria Medgidia: Judecătorii decid dacă îi redau dreptul la muncă

Gigi Becali, la Judecătoria Medgidia: Judecătorii decid dacă îi redau dreptul la muncă

Gigi Becali află marți dimineaţă dacă îşi va recâştiga dreptul să iasă la muncă. Omul de afaceri se află la Judecătoria Medgidia, acolo unde magistrații vor lua o decizie, după ce patronul din Ghencea a contestat deciziile Comisiei de disciplină din penitenciar.

În urma unei anchete la Poarta Albă, Gigi Becali a fost sancţionat pentru telefonul dat din puşcărie la un post de televiziune, dar mai ales pentru că a încălcat în lanţ condiţiile impuse în singura zi liberă. El nu a respectat instrucțiunile pe care le-a primit în această permisie, a informat ANP. Becali trebuia să respecte un program foarte strict, însă a ales să se plimbe cu mașina prin oraș, ca un om liber, cu televiziunile după el, potrivit postului B1 TV. 

Astfel, latifundiarului din Pipera i-a fost interzis să iasă din închisoare la muncă, la Academia lui Hagi, pe perioada anchetei. Acesta va mai putea ieși la muncă din nou abia în luna septembrie. Gigi Becali, a ieşit din Penitenciarul Poarta Albă pe 12 mai, pentru 24 de ore.  Permisia de 24 de ore i-a fost acordată lui Gigi Becali în urma deciziei luate în luna aprilie, de comisia de specialitate a penitenciarului. Becali a fost recompensat pentru bună purtare, după ce a participat la activităţi şi a respectat regulamentul, potrivit unor surse din ANP.

Ne puteți urmări și pe Google News

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.