Joi, 11 iunie, Becali trebuia să se prezinte într-un proces în legătură cu transferului lui Mihai Costea la FCSB, dar a fost absent.

În aceste condiții, magistrații au decis ca Becali să fie adus cu mandate la următoarea ședință public care va avea loc săptămâna viitoare.

Astfel, o nouă înfățișare va avea loc la data de 17 iunie 2020, la ora 13.00, iar Gigi Becali împreună cu Valeriu Argăseală, absent și el la ședința precedentă, vor fi aduși cu mandat de polițiști.


Alertă în familia lui Gigi Becali! Partenerul său de afaceri are coronavirus

Săptămână grea pentru Gigi Becali. A ajuns iar în fața judecătorilor. Ce-i face DNA


„Ședința din 11.06.2020, ora: 13:00, la completul: C.4ap(i)

Soluția pe scurt: Termen 17 iunie 2020, ora 13:00 pentru a se cita cu mandat de aducere martorii Argăseala Valeriu și George Becali”, transmite instanța.

Așadar, la data stabilită de magistrați, Gigi Becali și Valeriu Argăseală vor fi aduși în sala de judecată  de către polițiștii de proximitate.

Reamintim că Gigi Becali a fost citat ca martor la Curtea de Apel Craiova, alături de Valeriu Argăseală.

Adrian Mititelu este acuzat în acest dosar, de către procurorii de caz, că a făcut evaziune fiscală. În prima instanță, Adrian Mititelu a fost achitat.

Deși lotul lui Adrian Mititelu se afla sub sechestrul ANAF, totuși, acesta l-a transferat pe fotbalistul Mihai Costea, ceea ce constituie unul dintre capetele de acuzare. În anul 2011 când s-a făcut transferul, clubul avea debite uriașe către bugetul statului, iar patronul oltenilor nu ar fi avut dreptul să vândă niciun jucător.


MM Stoica are contract pe viață la FCSB. Gigi Becali: „A luat-o și el pe calea asta”

Gigi Becali nu mai ține cont de reguli: „De acum, nici poliția nu mai are ce să facă”


La data de 31 ianuarie cans s-a realizat transferul fotbalistului clubul avea datorii la stat în valoare totală de 9.906.095 de lei.

În aceste condiții, Agenția Națională de Administrare Fiscală a pus sechestru pe drepturile federative de joc a 39 de jucători de fotbal, care activau în baza unor contracte de muncă / convenții civile la Universitatea Craiova, potrivit romaniatv.net