Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali, gest necugetat în biserică în plină pandemie
Gigi Becali, gest necugetat  în biserică în plină pandemie

Gigi Becali, gest necugetat în biserică în plină pandemie

Pentru a demonstra că Dumnezeu îl apără de orice, Gigi Becali a făcut un gest necugetat. Patronul de la FCSB s-ar putea infecta cu Coronavirus foarte ușor după această întâmplare.

Becali a declarat că se roagă în fiecare zi pentru poporul român și pentru siguranța acestuia.

„Cel mai mare ajutor pe care-l dau oamenilor este rugăciunea mea. Mă rog la Hristos și zic: Doamne Iisuse Hristoase, și așa suntem destul de amărâți și vai săracii oameni cât sunt de supărați… vin din țări străine, au muncit pe acolo… Exact așa vorbesc cu Hristos. Fă o minune cu poporul nostru”, a declarat Becali.

Becali a dezvăluit că a fost la biserică și s-a împărtășit cu aceeași linguriță folosită de toată lumea fiindcă nu îi e frică de posibilitatea de a fi infectat cu Coronavirus.

„Am tot auzit că Teodosie împărtășește cu aceeași linguriță. Ce credeți că am făcut la împărtășanie? I-am lăsat pe toți să intre și m-am împărtășit ultimul cu aceeași linguriță. Cum să-mi fie frică de coronavirus dacă sunt împărtășit și mă duc în fiecare zi la biserică, mă duc la Liturghie.

Se va apropia vreodată vreun virus de mine când eu mă rog în fiecare zi la Hristos la Sfânta Liturghie?”, a spus Becali la Antena 3.