Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali folosește DNA-ul pe post de sperietoare
Gigi Becali folosește DNA-ul pe post de sperietoare

Gigi Becali folosește DNA-ul pe post de sperietoare

Patronul Stelei a transmis un avertisment cu bătaie către jucătorii echipei Pandurii Târgu Jiu, pentru ca gorjenii să nu se implice în jocuri de culise

Gigi Becali mai speră că Steaua poate câștigat titlul în Liga I, chiar dacă „roș-albaștrii” sunt la șase puncte în spatele Astrei Giurgiu, liderul campionatului.


Gigi Becali a fost implicat în 2008, în „Cazul Valiza”, scandal izbucnit după ce patronul a vrut să motiveze financiar echipa „U” Cluj.


Patronul campioanei en-titre a ieșit la rampă cu o declarație incendiară, care-i implică pe jucătorii celor de la Pandurii Târgu Jiu. Becali a afirmat că procurorii DNA monitorizează telefoanele a doi fotbaliști antrenați de Edi Iordănescu.

„E rapidist, e prieten bun cu Șumudică”

„Cred că nimeni nu-și permite să facă blaturi. Dacă cineva încearcă la ora asta să facă aranjamente, dacă bat apropouri… că te aduc la mine, că te duc în Liga Campionilor… DNA-ul înregistrează tot, se pot întâmpla multe, chiar acte de corupție. Nu cred că cineva se poate da la o parte. De la ASA e un singur jucător care ar avea dușmănie pe Steaua, Marius Constantin. E rapidist, e prieten bun cu Șumudică. Trebuie să aibă grijă să nu vorbească tâmpenii cu alți jucători. Le transmit ca să înțeleagă ei și toată lumea că DNA-ul e cu ochii pe meciurile care mai sunt. DNA-ul stă cu lupa și înregistrează totul. Toată lumea are ambiție să joace meciurile astea ca să demonstreze că sunt de onoare și că au valoare. Se mai încearcă… Dar nu cred că pune botul nimeni. Jucătorii nu sunt proști!”, a spus Becali, arătându-l cu degetul pe Marius Constantin.

Gorjenii joacă și cu Steaua, și cu Astra

Numele celui de-al doilea jucător care ar fi monitorizat de DNA nu a fost făcut public, dar se pare că ar fi vorba despre Cristian Săpunaru. „Mai e un jucator de la Pandurii care e ascultat cu toate mijloacele tehnice! Știu niște lucruri și le știu sigur pentru că mi leau spus unii oameni. N-am vrut să fac public totul, dar acum vă spun”.

Gorjenii au un rol determinant în acest final de sezon. Pandurii întâlnesc Steaua, în deplasare, în etapa a 9-a a play-off-ului, apoi, în ultima rundă primesc vizita celor de la Astra Giurgiu.