Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali face contract unilateral avantajos. „Eu nu-mi angajez stăpân. Eu îmi angajez slujitor”
Gigi Becali face contract unilateral avantajos. „Eu nu-mi angajez stăpân. Eu îmi angajez slujitor”

Gigi Becali face contract unilateral avantajos. „Eu nu-mi angajez stăpân. Eu îmi angajez slujitor”

Gigi Becali a declarat că nu va face contracte de reziliere pentru antrenori, pe care vrea să-i concedieze atunci când lipsesc rezultatele.

Gigi Becali a anunțat că nu va fi de acord cu stipularea unei clauze de reziliere în contractele pe care le va face antrenorilor. Finanțatorul de la FCSB vrea să renunțe la tehnicieni fără mari bătăi de cap și fără eforturi financiare.

„Edi Iordănescu nu a cerut nicio clauză. Dar la mine nu se cere nimic. Edi știe. Dacă ești pe locul 1 în sezonul regulat, să fii sănătos, ia titlu, fă eventul! Dacă în sezonul regulat nu bați Chiajna și FC Volutari, ia banii până la finalul contractului și la revedere. Ce ? Sunt tâmpit? Ce-i aia clauză de dat afară? Pleci când vrei, iar eu te dau afară când vreau. Nu pun clauze. Să plece când vrea. Nu am nevoie de clauză. Eu nu mă leg la cap.

Dumnezeu m-a făcut puternic. Nu s-a născut omul care să-i pună clauză lui Gigi Becali. Dacă vrei clauză, la revedere! Nu îmi pune nimeni clauză. Vedeți, iar fac mândrie și trufie. Eu nu-mi angajez stăpân. Eu îmi angajez slujitor. Edi știe asta. Slujitor în sensul frumos, creștinește. Slujește via, o stropește, o face să crească frumos. Voi aveți altă mentalitate, ați inventat o altă lume. Cel care primește bani e slujitor. Eu nu știu altă lume. Nu se poate!”, a spus Becali șa Pro X.