Gigi Becali le-a transmis oficialilor de la Federația Română de Fotbal, prin intermediul lui Valeriu Argăseală, că vrea diminuarea salariilor fotbaliștilor. Criza economica abia a început și finanțatorul celor de la FCSB vrea să ia măsuri urgente pentru a nu pierde prea mulți bani.

„I-am spus lui Vali Argăseală să vorbească la FRF și să spună propunerile mele lui Răzvan Burleanu, că eu nu am numărul lui. Trebuie ca Federația să ia măsurile pe care le spun eu. În primul rând, trebuie ca toate salariile să fie la jumătate. E stare de urgență, caz de forță majoră. Cum să stea în picioare contractul unui jucător? E criză!

Și trebuie ca echipele să fie lăsate să renunțe la maximum trei jucători în perioada asta. Așa poți să te restrângi. Trebuie să dai drumul la transferuri. Renunți la trei jucători și le plătești o sumă până când își găsești echipă. Dai 1.000 de euro sau salariul mediu pe economie. Jucătorii pot sta și cu 700 de euro, nu doar cu 15.000. Vreți să murim cu toții sau să fim doar puțin mai săraci?”, a spus Becali la Pro X.