Evenimentul Zilei > Actualitate > DEZVĂLUIRE. Cea mai mare PROBLEMĂ a lui Gabi Tamaș nu este că BEA. „Sunt altele mai GRAVE, pe care nu le știți voi”
DEZVĂLUIRE. Cea mai mare PROBLEMĂ a lui Gabi Tamaș nu este că BEA. „Sunt altele mai GRAVE, pe care nu le știți voi”

DEZVĂLUIRE. Cea mai mare PROBLEMĂ a lui Gabi Tamaș nu este că BEA. „Sunt altele mai GRAVE, pe care nu le știți voi”

Gigi Becali, finanțatorul echipei Steaua, a anunțat că Gabi Tamaș are mari probleme și va lua măsuridure împotriva fundașului central.

Gigi Becali a vorbit despre problemele pe care Gabi Tamaș le are cu băutura. Finanțatorul „roș-albaștrilor” a afirmat că ultima escapadă a fotbalistului, în Centrul Vechi, nu reprezintă cea mai mare dintre probleme. Becali a dezvăluit că Tamaș vine băut și la antrenamente, iar atunci când e beat de-a binelea, nu mai ajuge la ședințele conduse de Laurențiu Reghecampf.

„Cum să fie iertat? Pentru așa ceva? Credeți că e problemă că a băut? Nu asta e problema mea, lasă-l să bea! Sunt altele mai grave, pe care nu le știți voi. El a venit mirosind a băutură la antrenament, iar când a fost beat nu a mai venit deloc! Asta nu mai e în regulă. Ce-i aia consens? Nu o să accept așa ceva niciodată. Știu ce o să fac, dar nu vă pot spune. Nu ai ce să vorbești cu el, crezi că sunt eu mai puternic decat diavolul? El are demoni de băutura", a spus Becali la Digi Sport.