Evenimentul Zilei > Justitie > Gigi Becali a răbufnit: „E tentativă de crimă…”
Gigi Becali a răbufnit: „E tentativă de crimă…”

Gigi Becali a răbufnit: „E tentativă de crimă…”

Gigi Becali a răbufnit când a aflat că va fi adus cu mandat la Tribunal alături de Vali Argăseală.

„E tentativă de crimă! Am trecut prin asta, știu ce înseamnă”, a spus Gigi Becali la România TV.

Finanțatorul FCSB a reacţionat în termeni destul de duri după ce a aflat că va fi adus cu mandat la tribunal, alături de Vali Argăseală. Milionarul din Pipera nu s-a prezentat la termen, fiind citat în procesul transferului lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la FCSB.

Gigi Becali, 61 de ani, ar fi trebuit să asiste joi, în calitate de martor, la proces, însă nu s-a prezentat, astfel că la următoarea înfățișare va fi adus cu mandat. În aceeași situație se află și Valeriu Argăseală, președintele CA al FCSB.

Gigi Becali: „Ții oamenii în teroare, ești criminal”

Gigi Becali a criticat dur decizia:  „Repet procurorilor și domnului Bologa (n.r. – procuror-șef al DNA), dacă vrea să termine cu problemele la DNA să intervină și să verifice abuzurile procurorilor! Ții oamenii în teroare 5-6 ani de zile cu dosar penal mincinos, ești criminal! Reduc viața de la 82 la 70 de ani. Orice procuror care face dosar penal abuziv este tentativă de crimă. Are o tentă de criminal. Am trecut prin asta, știu ce înseamnă. Știu ce au pățit mama mea și copiii mei. Gata!”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Vreau să le transmit procurorilor DNA să îmi lase familia în pace

„Acum nu mai merge, am înțeles că procurorii le dau peste nas judecătorilor în instanță, până acum i-au redus la tăcere. Vreau să le transmit procurorilor să îmi lase familia în pace. Mă refer la procurorul DNA care mă acuză că am făcut spălare de bani”, a adăugat Gigi Becali.

Reaminitm că Gigi Becali a fost citat ca martor în procesul lui Adrian Mititelu privind transferul lui Mihai Costea la FCSB. Transferul din 2011 s-a realizat într-o perioadă în care 39 de jucători de la Universitatea Craiova se aflau sub sechestru pus de ANAF. În dosar, Adrian Mititelu, finanțatorul FC U Craiova 1948, este acuzat de evaziune fiscală, dar la prima instanţă a fost achitat.