Bogdan Andone pare tot mai aproape de o plecare de la FCSB. După ce Gigi Becali i-a dat ultimatum timp de două săptămâni, Alexandru Boc, fostul vicepreședinte de la LPF, este de părere că tehnicianul de 44 de ani nu va mai avea două săptămâni la dispoziție, în cazul în care nu va câștiga meciul cu Astra, din etapa a patra din Liga 1.

„Va mai avea timp doar până la meciul cu Astra, dacă nu va câștiga cu Astra, cred că este gata, nu va mai avea timp!”, susține Alexandru Boc, prezent în studioul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport.

Gigi Becali nu e mulțumit de cum arată echipa sa și e hotărât să se implice total. Finanțatorul face curățenie la FCSB și are de gând să renunțe la tot staff-ul. Patronul roș-albaștrilor i-a dat ultimatum și antrenorului, Bogdan Andone. Becali l-a dat deja afară pe preparatorul fizic, Marian Lupu.

„O să schimb tot staff-ul. E posibil să-l schimb și pe Andone. Nu m-am gândit la asta, dar e posibil. Nu, nu în 24 de ore. Nu-l dau afară acum. O să analizăm, iar concluzia o tragem peste una sau două săptămâni. Asta durează mai mult”, anunțat Becali, în urmă cu câteva zile.

Te-ar putea interesa și: