Gigi Becali a îngropat securea războiului. S-a împăcat un un dușman istoric

Gigi Becali a îngropat securea războiului. S-a împăcat un un dușman istoric

Gigi Becali a declarat că s-a împăcat cu Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal

Gigi Becali a povestit că l-a vizitat pe Răzvan Burleanu, președintele FRF, la „Casa Fotbalului”, și a discutat despre fotbalul feminin. Finanțatorul de la FCSB nu era de acord să înființeze o echipă pentru fete, dar a fost convins de Burleanu. Becali a afirmat că s-a împăcat cu omul pe care l-a contestat vehement în ultimii ani.

„Am fost în vizită la FRF la Răzvan Burleanu. I-am zis lui Vali Argăseală că vreau să mă împac cu Burleanu și m-am dus eu la el la FRF. Mi-a explicat despre ce e vorba și cu fotbalul feminin, mi-a spus ce strategie are. Mi-a spus că ei fac totul profesionist. Cel mai mare merit al lui Burleanu e cel cu 12% impozite la salarii, dacă nu era asta, eram praf cu fotbalul. Era 75% impozitul înainte”, a spus Becali la Pro X.

Ne puteți urmări și pe Google News

Finanțatorul s-a întâlnit la „Casa Fotbalului” și cu finul său, Mirel Rădoi. „Pe mine mă bucură cel mai mult că a spus în emisiuni «nașu». M-am întâlnit cu Mirel la Federație și ne-am luat în brațe. I-am spus că eu nu mă supăr pe el orice mi-ar spune. Eu credeam mult în el. Am plătit și 50.000 de euro amendă că nu avea licență și nu avea voie să stea pe bancă”.