Astfel, Florinel Coman se află pe picior de plecare de la FCSB. Jucătorul poate face pasul către fotbalul din SUA, unde este dorit de Orlando City, dar pentru care va trebui să plătească în schimbul său suma de 10 milioane de euro.

Dacă se va reuși mutarea lui Coman peste Ocean, Gigi Becali vrea să-l readucă în echipa sa pe portarul Florin Niță, de la Slavia Praga.

La acest moment, hai să vă spun ceva. Gândul meu este ca de acum înainte să nu mai am salarii mari la echipă. Vine Niță, apoi vor veni și jucători de la echipa a doua.

Nu veți mai vedea la FCSB salarii de 15.000, de 10.000 de euro. S-a terminat!”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Florin Niță nu mai intră în grațiile antrenorului Slaviei Praga, dar a recunoscut de mai multe ori că își dorește să revină la gruparea „roș-albastră”. „Eu și acum aș veni la Steaua. Pe cuvânt. Dar nu depinde de mine, am contract cu Sparta Praga și trebuie să-l duc până la final. Dacă Steaua o să aibă nevoie de mine, ar trebui să discute cu cei de acolo și să rezolve problema. (n.r. Dacă ar veni la Dinamo) Niciodată, nici nu se pune problema!”, afirmase Florin Niță, anul trecut, pentru Telekom Sport.

Florin Niță a fost transferat de Slavia Praga, la începutul lui 2018, de la FCSB, pentru suma de 1.35 de milioane de euro. Cota de piață a portarului român este de 2 milioane de euro, conform transfermarkt.com.