Evenimentul Zilei > Sport > Gică Popescu, despre posibila revenire a lui Hagi Jr. la Viitorul: „I-am spus să nu se sperie”
Gică Popescu, despre posibila revenire a lui Hagi Jr. la Viitorul: „I-am spus să nu se sperie”

Gică Popescu, despre posibila revenire a lui Hagi Jr. la Viitorul: „I-am spus să nu se sperie”

Ianis Hagi (21 de ani) nu se numără constant printre titluarii lui Genk, trecând, astfel, printr-o perioadă dificilă în Belgia. Posibila întoarecere a sa la Viitorul a fost lămurită de Gică Popescu.

„Baciul” e de părere că fiul lui Gică Hagi se va impune, totuși, la gruparea din Belgia și a declarat că nu se pune problema revenirii sale la Viitorul.

Ianis nu are nevoie să revină la echipă (n.red. – Viitorul), pentru că este foarte bine acolo unde este, chiar dacă a jucat mai puţin în ultima perioadă. Este nevoie şi de adaptare la copii, aşa cum este Ianis, Băluţă şi ceilalţi tineri care au plecat.

E nevoie de o perioadă de adaptare de şase luni de zile. Eu i-am spus asta de când a plecat, să nu se sperie atunci când nu va juca meci de meci, aşa cum a făcut-o în perioada în care era la Viitorul. Are nevoie de adaptare, are nevoie să asimileze noul sistem de joc, noua mentalitate, noua viaţă… Eu sunt convins că Ianis, începând cu luna ianuarie, când se va relua campionatul, va reuşi să joace mai mult”, a spus Gheorghe Popescu, președintele lui FC Viitorul.

Hagi Jr. a evoluat în 18 meciuri, în toate competiţiile, la Genk şi a marcat de trei ori, reușind și patru pase decisive.