Gică Hagi, dorit la Universitatea Craiova. Răspunsul „Regelui”

Gică Hagi, dorit la Universitatea Craiova. Răspunsul „Regelui” Gică Hagi. Sursa foto: Facebook

Gică Hagi a venit recent cu un răspuns referitor la ipoteza unei eventuale plecări pentru a antrena la Universitatea Craiova, alături de Gică Popescu. În acest context, antrenorul de la Farul a motivat opțiunea lui.

Hagi afirmă că atât timp cât este antrenor în România, va rămâne întotdeauna la Farul Constanța și nu va lua în considerare nicio altă ofertă, indiferent cât de tentantă ar fi.

Gică Hagi nu vrea să antreneze o altă echipă din România

În continuare, antrenorul a expus și motivele pentru care nu ar pleca niciodată de la echipa din Constanța pentru o altă echipa din SuperLiga.

Gică poate să vină, e al vostru, ar fi bine din punctul meu de vedere. Dar cu mine nu, la noi scrie «Farul Forever» când intri la baza noastră. În România, voi fi numai la Farul. După aceea, afară pot merge oriunde, dar în România e numai Farul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Farul m-a crescut, Farul mi-a dat prima oară de mâncare, așa că m-am întors acasă. Sunt netransferabil, bineînțeles. Nu se poate. Cu părere de rău, că știți cât vă iubesc și respect, era și o datorie de-ale mele la un moment dat, între ghilimele, dar ce să facem? Drumurile așa au fost”, a răspuns Gică Hagi la întrebarea unui reporter oltean.

Farul Constanța

Farul Constanța. Sursa foto: Instagram

El a menționat că îi place Craiova și se bucură întotdeauna când are ocazia să viziteze orașul, deoarece atmosfera este diferită. Cu toate acestea, din perspectiva fotbalului, nu își imaginează să antreneze acolo.

„Dar îl aveți pe Gică. Luați-l pe el. Sau pe ceilalți Gică care sunt”, a completat „Regele”.

Mesajul „Regelui” pentru Universitatea Craiova

Gică Hagi a avut și un mesaj pentru cei de la Universitatea Craiova, menționând că fac o echipă tehnică grozavă. Cu toate acestea, recunoaște că ceea ce lipsește este spiritul de a câștiga în fiecare moment.

Universitatea Craiova

Universitatea Craiova Sursa foto: Gabi Rădoi

Comentând afirmațiile lui Gică Hagi, Dumitru Dragomir a menționat că dacă ar fi în locul lui nici el nu s-ar duce la altă echipă din România, doar din străinătate.

Pe această cale, el s-a arătat convins că „Regele” ar lua pe puțin cinci milioane de euro în Arabia saudită.

„Nici eu nu aș pleca în țară, Hagi este un tip mare, grande. Hagi ia trei, patru milioane, chiar cinci milioane dacă pleacă la arabi”, a spus Dragomir, potrivit Fanatik.