Superliga. Universitatea Craiova, învinsă de Farul, 2-1. Meci tensionat în Bănie

Superliga. Universitatea Craiova, învinsă de Farul, 2-1. Meci tensionat în Bănie Sursa foto: Facebook

Universitatea Craiova a fost învinsă de Farul Constanţa cu 2-1 scorul. Meciul din etapa a patra a fazei play-off a Superligii de fotbal a fost unul tensionat, echipa din Bănie reușind să o conducă pe cea adversară în primă fază.

Universitatea Craiova a fost învinsă de Farul Constanța

Universitatea Craiova este în prezent condusă de interimarul Dragoş Bon. Acesta a preluat poziția după ce antrenorul bulgar Ivailo Petev a fost demis. Oltenii au deschis scorul rapid, după un contraatac, prin jucătorul Ştefan Baiaram.

U Craiova

Sursa foto: Facebook

Echipa lui Hagi a reuşit să înscrie de două ori până la pauză. Ambele goluri au fost marcate de prin Ionuţ Cojocaru. Primul a fost înscris în minutul 21, iar al doilea în minutul 45+5, după pasele lui Narek Grigorian. În urma disputei din Banie, Ionuț Cojocaru a marcat primele goluri în Superligă.

Ocazii bune pentru gazde

Oltenii au avut două ocazii importante în prima repriză. Atacantul sârb Jovan Markovic a ratat în ambele cazuri. De asemenea, Farul Constanța a avut ocazii bune în minutele 16 și 17.

Ne puteți urmări și pe Google News

Universitatea Craiova a avut ocazii și după pauză, însă Alexandru Mitriţă nu a reușit să înscrie, mingea fiind oprită de portarul Alexandru Buzbuchi (49).  Marian Bondrea, fost antrenor al echipei din Bănie, a dat lovitura de start a disputei.

Universitatea Craiova

Sursa foto: Facebook

Universitatea Craiova, în căutarea unui nou „principal”

Echipa din Bănie a reuşit o bifeze singură victorie în acest sezon, în urma disputei cu cu Farul, 4-0 în Cupa României. După ce a a pierdut lupta pentru titlu și a ratat șansa de a câștiga Cupa României,

Universitatea Craiova s-a despărțit de bulgarul Ivaylo Petev. Fostul antrenor a condus echipa în nu mai puțin de 20 de partide.  La finalul colaborării, Mihai Rotaru și-a arătat nemulțumirea vizavi de parcursul acestuia.

În prezent, oltenii sunt conduși de interimarul Dragoș Bon. Recent, Mihai Rotaru a primit propunerea să îl aducă pe Cristi Chivu în fruntea echipei.