Înfrângerea suferită de FC Viitorul, în fața celor de la FCSB (1-4), l-a transformat într-o furtună pe Gheorghe Hagi. Antrenorul dobrogenilor s-a enervat pe toată lumea și a aruncat cuvinte grele. În minutul 30 al confruntării de la Ovidiu, portarul Valentin Cojocaru s-a accidentat, iar Ștefan Preda, antrenorul goalkeeperilor de la Viitorul l-a trimis la încălzire pe Alexandru Buzbuchi. Hagi și-a ieșit din minți pentru că rezerva își făcea exercițiile în fața băncii tehnice. Antrenorul a început să strige și să gesticuleze nervos spre Preda, care a rămas perplex.

 

„Vreți să mă scoateți din fotbal?”

La final, deranjat de întrebările jurnaliștilor, Hagi a explodat și a lansat un discurs tăios. „Eu dacă zic ceva e interpretat într-un mod negativ. Vreți să mă scoateți din fotbal?! Nu veți reuși. O să vin la televizor să vorbesc doar despre scor și despre modul în care am jucat. E o părticică a României care nu mă vrea aici. Eu o să încerc să îmi văd de treabă. Uneori îmi mai dau cu părerea despre fotbal, pentru că eu cred că merit. De acum eu vă voi analiza pe voi și nu voi mai spune nimic. Vreau să rămân prieten cu toată lumea”, a tunat Hagi. Apoi, fostul internațional a intervenit la Digi Sport și le-a transmis un mesaj dur foștilor coechipieri de la Steaua și echipa națională: Gabi Balint și Ilie Dumitrescu.

 

„Mai lasă-mă cu domnu’ Dumitrescu”

„V-am sunat să nu mai faceţi regii, să vă calmaţi. Ilie şi tu, Gabi, să vă calmaţi. Se produc nişte titluri şi nişte atacuri de la o simplă declaraţie. Aşa se provoacă un scandal”, a spus Hagi. Ilie Dumitrescu a replicat nervos: „Gică, tu ai ascultat emisiunea din seara asta? Nu? O să ai ocazia să asculţi emisiunea. Noi eram foarte calmi. Eu am fost în direct cu Contra şi s-a discutat speţa Drăguş. S-a dezbătut subiectul Drăguș. Se analizează ce spui pentru că ești cel mai important personaj din fotbalul românesc”. Dialogul s-a terminat abrupt, cu următoarele replici: Hagi: „Am fost… Domnu’ Dumitrescu…”. Dumitrescu: „Hai, mă, lasă-mă cu domnu’ Dumitrescu. Nu-mi mai spune „domnul Dumitrescu”, că nu îți stă bine”. Hagi: „Îți spun, că ești fratele meu…”.