Evenimentul Zilei > Actualitate > Gheorghe Hagi a ieșit la atac: „Adversarul vorbește de o săptămână doar despre adversar”
Gheorghe Hagi a ieșit la atac: „Adversarul vorbește de o săptămână doar despre adversar”

Gheorghe Hagi a ieșit la atac: „Adversarul vorbește de o săptămână doar despre adversar”

Gheorghe Hagi, patronul și antrenorul echipei FC Viitorul, i-a criticat pe oficialii echipei CS „U” Craiova, din cazuă că aceștia pun presiune pe arbitraj.

FC Viitorul va întâlni, mâine, pe teren propriu, pe CS „U” Craiova, iar înaintea partidei, Gheorghe Hagi a criticat modul în care oficialii oltenilor își exprimă nemulțumirile față de arbitraj.

„Am văzut că adversarul vorbește de o săptămână doar despre arbitraj. L-am văzut pe Felix (n.r – Grigore) că numai preocuparea asta a avut-o toată săptămâna. Se pune o presiune enormă. Este interesul lui. Ce o să se întâmple cu săracul arbitru care vine, ce o să se întîâple? Numai el ști. Și celelalte echipe din prima ligă, tot asta fac. A început lupta pentru play-off. Nu poate să vină nimeni din România să vină și să-mi spună că am vreo relație cu Federația. Nici nu mai știu unde este sediul Federației. Atât se vorbește despre arbitraje, că mă sperie acest lucru. La câte am auzit săptămâna asta, ce mai pot zice despre meci la conferința de presă? La ce să ne așteptăm la meci? O să ne vedem de drumul nostru, să jucăm, să ne preocupe să jucăm fotbal și sperăm să o facem mai bine ca adversarul, așa cum am făcut-o în tur”, a spus

Acum vă dați seama de ce am zis că noi sîntem mici, că nu ne batem la titlu, că dacă ajungem în play-off este o performanță fantastică”,