Presa italiană vuiește după decizia acestui om care a construit cu zeci de ani în urmă o afacere prosperă în localitatea Caltrano, după cum arată portalul www.gazetaromaneasca.ro. 

Vinio este el însuși locuitor al acestei urbe, nu foarte mari. De curând, bărbatul a făcut anunțul care a uluit pe toată lumea. 

Asta în condițiile în care nu are copii, așa că nimeni care să-i moștenească averea. Ca atare, patronul a decis ca toți banii lui să fie împărțiți angajaților fabricii pe care a înființat-o. 

El însă a pus o condiție. Vor primi bani numai salariații care au copii. 

Cei care nu au copii, încă, nu trebuie să fie supărați. Vor primi și ei bani, chiar și după moartea patronului, dar numai atunci când vor deveni părinți. 

Povestea însă nu se încheie aici. Copiii angajaților vor primi alocații, de pe urma aceleiași averi.

Jurnaliștii italieni au ajuns în această localitate, pentru că au vrut să difuzeze mai mult decât o știre, notează sursa citată.

Localnicii au spus că pentru ei gestul lui Vinio Bulla nu e deloc ieșit din comun. Pentru că toată viața sa a fost gata să ajute pe cei din jur. 

Chiar și atunci când Italia a trecut prin perioade grele, din punct de vedere economic, Vinio nu a concediat pe nimeni, acceptând sacrificiile, precum reducerea profitului.