George Tuță, candidat PSD-PNL la Primăria Sectorului 1, are soluții pentru problema parcărilor

George Tuță, candidat PSD-PNL la Primăria Sectorului 1, are soluții pentru problema parcărilor George Tuță. Sursa foto: Facebook

George Tuță dorește să aducă îmbunătățiri semnificative în Sectorul 1 și a dezvăluit care sunt planurile sale pentru a rezolva problema parcărilor. De asemenea, candidatul PSD-PNL mai spune că „o administrație competentă găsește soluții pentru crearea de parcări și eficientizarea traficului”.

George Tuță, proiecte legate de problema parcărilor

Candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 1 propune proiecte ambițioase legate de locurile de parcare pentru locuitorii din Sectorul 1:

„Aș vrea să regândim administrarea parcărilor de reședință pentru a exploata la maximum fiecare loc pretabil. Inițiem construirea parcărilor subterane în zonele Lahovari, Dorobanți și Burileanu. Actualizăm sistemul de sensuri unice pentru a mări capacitatea de parcare. Construim parcări cu un etaj acolo unde este suficient loc între blocuri și parcări la demisol care permit amenajări peisagistice deasupra, cum ar fi locuri de joacă pentru copii”. a spus George Tuță.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cine este candidatul PSD- PNL la primăria Sector 1

Tuță s-a născut în Drobeta Turnu Severin și a învățat la Colegiul Național Traian la profilul matematică-informatică. A continuat apoi să își dezvolte abilitățile la București, obținând o licență în management economic la Academia de Studii Economice și studii de comunicare la SNSPA.

Cu o experiență impresionantă în administrație timp de 15 ani, acesta a activat în instituții importante precum Ministerul Dezvoltării, Parlamentul României, Parlamentul European și Serviciul Român de Informații.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane şi barbăGeorge Tuță. Sursa foto: Facebook

George Tuță este căsătorit și tată a doi copii

La cei 40 de ani, George Tuță este căsătorit și tată a doi copii, iar angajamentul său față de comunitate este incontestabil. A fost ales de 7 ori consecutiv drept chestor al Camerei Deputaților, iar mandatul său se caracterizează prin realizări semnificative.

A eliminat dosarele cu șină, facilitând accesul cetățenilor la servicii esențiale. De asemenea, este un susținător al educației financiare și luptă pentru oferirea de servicii bancare gratuite tuturor românilor.

Candidatul se angajează să facă investiții utile pentru comunitate

În ceea ce privește motivele pentru care candidează, George Tuță subliniază necesitatea de a readuce Sectorul 1 la statutul care l-a consacrat drept Capitala Capitalei, după patru ani de neglijare totală.

El se angajează să facă investiții utile pentru comunitate și să se concentreze pe dezvoltarea prin inovație, în contrast cu actualul primar, aducând în prim-plan competența, spiritul de echipă și grija pentru cetățeni.