Evenimentul Zilei > Sport > George Țucudean și-a anunțat retragerea din fotbal! Breaking News
George Țucudean și-a anunțat retragerea din fotbal! Breaking News

George Țucudean și-a anunțat retragerea din fotbal! Breaking News

CFR Cluj a anunțat, astăzi, că atacantul George Țucudean și-a întrerupt activitatea în fotbal, pentru moment, din cauza problemelor de sănătate.

Din cauza problemelor la inimă, George Țucudean (27 de ani) renunță la fotbal, pentru o perioadă, dar ia în calcul și retragerea defintivă. Atacantul lui CFR Cluj a moştenit de la tatăl său sindromul Wolff-Parkinson-White (WPW), acesta fiind motivul pentruc are a decis să pună ghetele-n cui.

Clubul CFR 1907 Cluj anunţă faptul că atacantul nostru George Ţucudea va lua o pauză de la activitatea fotbalistică! Totul vine ca urmare a problemelor de sănătate apărute în ultimele luni care l-au ţinut departe de teren. În perioada care va urma, fotbalistul îşi va lua o pauză pentru refacere şi pentru a efectua câteva investigaţii suplimentare, care să-i ofere garanţia că poate reveni în fotbal la cel mai înalt nivel.

Noi, toţi cei din Familia CFR, suntem şi vom fi mereu alături de George Ţucudean şi îl vom susţine în toate demersurile sale. Avem toată încrederea că “Ţucu” va reveni mai puternic în iarbă şi că ne va ajuta în continuare să câştigăm trofee. Şi-a adus contributia de atâtea ori prin golurile sale în obţinerea unor victorii importante, iar acum e rândul nostru să fim alături de el.

Multă sănătate, „Ţucu”! Te aşteptăm din nou în Gruia! Hai CFR!”, a transmis campioana României.