George Simion, victorie în instanță. Șeful AUR scapă de plata despăgubirilor uriașe

George Simion, victorie în instanță. Șeful AUR scapă de plata despăgubirilor uriașe George Simion. Sursa foto: Arhiva EvZ

George Simion a câștigat procesul cu Marian Oprișan, fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea. Cei doi s-au luptat în instanță timp de câteva luni. Fostul baron local i-a cerut șefului AUR despăgubiri de 2,5 milioane de euro.

George Simion a câștigat procesul cu Marian Oprișan

Liderul Alianței pentru Uniunea Românilor a câștigat și în apel procesul cu fostul președinte de CJ. George Simion a făcut publice mai multe imagini cu domeniul deținut de familia lui Marian Oprișan.

Aur, George Simion

Sursa foto: Arhiva EVZ

Șeful AUR și fostul baron local au dus o luptă de câteva luni în instanță. Recent, Curtea de Apel București a respins apelul formulat de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea.

Decizia Curții de Apel București

În 2023, șeful AUR a publicat imagini cu proprietățile deținut de familia fostului baron local. Ulterior, conflictul dintre cei doi a fost mutat in instanță. În fața judecătorilor, Marian Oprișan a solicitat plata unor despăgubiri de 2,5 milioane de euro.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Curtea de Apel București a respins apelul formulat de Marian Oprișan, prin care îmi cerea despăgubiri pentru că am avut curajul, în martie, anul trecut, să arăt lumii întregi complexul rezidențial de lux pe care baronul local și l-a construit din banii românilor.Baronul local m-a dat în judecată atunci, cerându-mi despăgubiri de imagine de peste 2,5 milioane de euro.

Toată averea lui Oprișan este trecută pe numele mamei sale, care, pensionară fiind, are venituri de 4 milioane de euro. În tot acest timp, Vrancea rămâne, sub umbra lui Oprișan, printre județele sărace ale țării.”, a anunțat George Simion.

Marian Oprișan

Sursa foto: Arhiva EVZ

George Simion, conflict cu fostul baron local

În primăvara anului trecut, liderul AUR a publicat imagini cu domeniul care îi aparține, în acte, mamei fostului baron local. Mai mult, George Simion preciza atunci că proprietatea respectivă ar valora peste 3 milioane de euro. Totodată, politicianul a lansat mai multe acuzații la adresa lui Oprișan.

„ Aceasta este casa lui Marian Oprișan, pusă pe numele mamei lui, muncitoare într-o fabrica. Casele, că sunt vreo 7, 8, una lângă alta, costă undeva la peste 3 milioane de euro. E un complex  pe care un bugetar, fie el și președinte de Consiliu Județean nu avea cum să îl dobândească legal, nici el, nici mama lui, cu toate că el în declarații publice spune „mama mea sunt eu”. Dincolo de acest zid impozant, în fata căruia noi am mai protestat, este esența furtului României din ultimii 33 de ani. Deși zona e bogată, toți au plecat sa muncească prin Italia, Spania, Germania. Dar un lucru bun tot s-a întâmplat de când am protestat aici, că Oprișan n-a mai câștigat președinția Consiliului Județean. Dar hulpavul își pregătește acum întoarcerea, ca să fure pentru el, pentru mama lui, pentru secretara pe care a luat-o de nevastă”, spunea, anul trecut, liderul AUR.