George Simion, după ce ar fi fost surprins beat: Da, am băut vin

George Simion, după ce ar  fi fost surprins beat: Da, am băut vin Sursa foto: Arhiva EVZ

George Simion nu se simte ruşinat că a fost surprins umblând beat pe străzi. Liderul AUR susține că toți românii se simt bine de sărbători și că și el este român.

George Simion a venit cu o reacţie, după ce a fost surprins, de Revelion, într-o filmare în care apare împleticind picioarele.

Comentariul lui George Simion

Liderul AUR a spus că nu a comis nico crimă că s-a îmbătat de Anul Nou.

„Românii, de sărbători, beau și se simt bine. Și eu sunt român, și eu am băut, nu în exces. Dar și eu am băut. Vin, de la Drăgășani, în inima Bucovinei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Am participat la toate datinile. Da, am băut vin de sărbatori. Sunt un criminal? Criminali sunt ăia care fură țara de 30 de ani”, a spus George Simion.

George Simion

Sursa foto: Captură

Cum a fost surprins liderul AUR

De gât cu unul dintre participanți și cu cămașa scoasă din pantaloni, Simion apare cu mers împleticit, țipând în cor cu urătorii, potrivit atacul.ro.

Este pentru prima oară când liderul AUR apare atât de bine dispus, vizibil afectat de alcoolul băut. De-a lungul timpului, acesta a fost filmat în diverse ipostaze alături de susținătorii săi, însă nu la fel ca de această dată.

Reacţia lui George Simion de acum doi ani, când un irlandez beat a ajuns în Parlamentul României

Cu doi ani în urmă, George Simion a fost foarte indgnat de situaţia că un irlandez beat a intrat în sediul Parlamentului. Chefliul a încurcat hotelul cu sediul legislativului.

„Cum era? Era un cetăţean beat rangă ce a confundat hotelul cu Parlamentul. A reuşit să sară gardul şi ce a ma făcut? Era beat rangă şi a sărit gardul.

George Simion, liderul AUR - Sursa Foto Facebook

Nu l-a observat nimeni! Refuz să cred lucrul ăsta (că nu l-a observat nimeni – n. red.). E amuzant aşa să îţi imaginezi parcursul ăsta. Nu ştiu dacă domnul din Irlanda a venit cu vreun sejur, cu vreun tichet de vacanţă. Şi i dacă era inclusă vreo vizită în Parlament pentru dumnealui.

Prima oară când am citit ştirea am zis că au revenit la birou cei din coaliţia de guvernământ. Titlul era că hoţii au călcat Parlamentul noaptea trecută”, a afirmat George Simion.