Influencer român, bătut cu bestialitate. Faima i-a adus mari probleme

Influencer român, bătut cu bestialitate. Faima i-a adus mari probleme Sursa: Arhiva EVZ

Un influencer român de doar 22 de ani a fost bătut cu bestialitate de un grup de băieți. El a declarat că această agresiune este prețul popularității lui și că mulți sunt invidioși.

George Ciupilan s-a născut în România, dar a crescut în Italia. În anul 2019, tânărul a participat la reality show-ul „Il Collegio”, iar în 2021 s-a făcut remarcat în reality-showul „La Caserma”. În 2022, tânărul a intrat în casa VIP Big Brother, un alt show de succes. În prezent, pe Instagram, el are aproximativ 570 de mii de urmăritori. Pe TikTok este înconjurat de aproape 2 milioane de urmăritori.

George Ciupilan a fost bătut

George nu are în jurul lui doar fani, ci și persoane care îi vor răul. Pe data de 14 ianuarie 2024, influencerul a fost atacat de un grup de băieți. La scurt timp, tânărul a declarat că a fost bătut pentru că este prea popular și că speră că alți influenceri să nu pățească ca el.

 

Ne puteți urmări și pe Google News
View this post on Instagram

 

A post shared by George Ciupilan (@georgeciupilan)

Mesajul lui George Ciupilan

„Bună ziua! Din păcate, aceasta este condiția mea fizică actuală. Mai am de făcut niște analize medicale în ceea ce privește partea superioară a corpului, în special la umărul pe care mă chinui să-l mișc. Din păcate, această agresiune este prețul popularității mele. Sper ca niciunui alt coleg care face aceeași activitate ca mine să nu i se întâmple așa ceva și să fie nevoit să-și riște sănătatea, așa cum mi se întâmplă mie în aceste ore”, a declarat George pe Instagram.

george ciupilan

Influencer român, bătut cu bestialitate. Motivul este unul halucinant. Sursa foto Instagram

Nu se cunosc detalii despre persoanele care au recurs la această faptă, însă polițiștii fac cercetări pentru a stabili cine sunt vinovații. Acum, influencerul se simte foarte bine și este gata să își reia activitatea.

Influencer celebru de pe TikTok, reținut de poliție

Recent, Robert Matache, un celebru influencer de pe TikTok, a fost acuzat că îi păcălea pe cei care apelau la ajutorul lui că îi va ajuta să obțină banii, dacă îi vor plăti o anumită sumă. Cu toate astea, doar 28 de clienți au depus plângere.

Autoritățile au descoperit că Robert Matache era administrator al unei firme de consultanță, companie pe care o promova intens în mediul online, care avea ca scop asistarea celor care voiau să elaboreze și să depună proiecte pentru fonduri europene.

Influencerul primea banii respectivi drept avans, dar nu îi ajuta pe clienți. După ce banii erau virați în conturile lui și ale partenerilor, Robert Matache nu mai răspundea la apeluri și încerca să se facă nevăzut.