Evenimentul Zilei > Monden > George Burcea, declarație despre „manevrele de presă” ale Andreei Bălan
George Burcea, declarație despre „manevrele de presă” ale Andreei Bălan

George Burcea, declarație despre „manevrele de presă” ale Andreei Bălan

După o despărțire neașteptată, presărată cu multe picanterii, Geroge Burcea și Andreea Bălan nu au reușit să mai domolească spiritele și să ajungă la vreo înțelegere. Fostul soț al Andreei clarifică situația cu participarea lui la un reality show.

Dezvăluirile au fost făcute chiar în cadrul emisiunii „Ferma”, filmată în vară și difuzată acum. „Cred foarte mult că i-a fost teamă ca oamenii care mă vor vedea la Fermă să nu-și schimbe părerea despre mine. Părerea pe care ei și-au format-o din cauza articolelor pe care ea le-a dat mereu în presă și la TV.

Ea, orice lucru care se întâmplă în viața mea, sau în viața ei, sau în exterior, îl vede ca pe un hook (engl. cârlig/ agățătoare) de presă. Iar acest lucru (n.r. momentul în care Andreea Bălan a vrut să plece în vacanță cu fetele, în afara țării, dar nu a avut semnătura fostului soț, pentru că el era la Ferma) a fost un hook (cârlig) de presă. Ca ea să iasă din rahatul în care se băgase cu o anumită presă – care o prinsese pe ea la Vama Veche cu noul ei iubit.

Lucru pe care ea nu ar fi vrut să-l vadă nimeni, pentru că știu foarte bine acest lucru, înțelegi? Știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo. Și atunci, dacă lumea, la început era cu ea, după-aia, lumea a văzut-o cu acel bărbat și lumea a început s-o critice și să zică: «Hai, mă, dar încă sunteți căsătoriți, relația, altă relație?»

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: