Evenimentul Zilei > Social > O geantă suspectă a fost găsită în Sibiu. Ce au descoperit cei de la SRI
O geantă suspectă a fost găsită în Sibiu. Ce au descoperit cei de la SRI

O geantă suspectă a fost găsită în Sibiu. Ce au descoperit cei de la SRI

O geantă suspectă, găsită marţi după-amiază pe o stradă din municipiul Sibiu, a alertat echipele de intervenţie ale Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi ale Serviciului Român de Informaţii, care au blocat temporar zona pentru verificări.

În urma acestora s-a constatat că alerta a fost falsă, în geantă fiind găsite diverse articole de îmbrăcăminte.

„Traficul a fost blocat pe străzile 9 Mai şi Ocnei după ce pe strada Ocnei a fost sesizat un colet suspect, o geantă abandonată. (…) În urma verificărilor efectuate de către echipa pirotehnică a SRI s-a constatat că geanta în cauză conţine articole de îmbrăcăminte. Intervenţia s-a încheiat fără probleme, iar traficul a fost reluat”, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu, potrivit Agerpres. 

La intervenţie au mai luat parte un echipaj de pompieri şi un echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu, care au asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor şi asistenţă medicală pe timpul verificării coletului suspect. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.