Fosta judecătoare Geanina Terceanu s-a căsătorit civil cu iubitul ei, pentru a îndulci pedeapsa primită pentru şpaga de aproape 200.000 de euro. Scopul fostului magistrat de a oficializa relaţia este acela de a beneficia de camera intimă la penitenciar, știindu-se că numai condamnații căsătoriți pot avea vizite conjugale. 

Ce n-a știut fosta judecătoare de la Tribunalul București a fost însă cuantumul pedepsei, și poate așa se explică de ce a izbucnit în lacrimi atunci când a fost scoasă de polițiști, în cătușe, marți seara, din locuința ei. Cu doar câteva ore înainte, vestea căzuse ca o bombă: fusese condamnată la șapte ani de închisoare pentru luare de mită în Dosarul Transferurilor, pentru că primise, în tranşe, 220.000 de euro ca să-i achite pe Cristian Borcea, Ioan şi Victor Becali, scrie Cancan.

Cu toate acestea, vinerea trecută a fost, însă, una din cele mai fericite zile pentru Geanina Terceanu, care s-a căsătorit civil cu alesul ei,Ionuț Ploieșteanu. Ca o ironie a sorții, fosta judecătoare s-a măritat cu propriul ei denunțător, pentru că Ionuț, fost taximetrist, a fost cel care a dat declarații împotriva ei în fața procurorilor anticorupție! Ionuț a cunoscut-o pe fosta judecătoare la începutul anului 2015, în timp ce o ducea cu mașina. Au devenit intimi, iar judecătoarea i-a făcut confesiuni despre aventurile ei amoroase. Ulterior, Ionuț Ploieșteanu le-a povestit anchetatorilor că Geanina Terceanu avea o relație deschisă cu fostul ei soț, tot un judecător, care știa despre escapadele ei, dar nu era deranjat. Așa a aflat taximetristul că Geanina trăise o poveste de dragoste cu un interlop, dar și cu primarul din Popești-Leordeni.

„La începutul lunii ianuarie, doamna Terceanu mi-a cerut să o duc cu taxiul de două ori, la o policlinică. În aceste împrejurări, eu şi doamna Terceanu am devenit apropiaţi, sentimental. În locuinţa ei am mers prima dată în martie 2015. În mai 2015, soţul doamnei Terceanu a aflat de relaţia mea cu ea, moment în care eu şi dumnealui am avut o discuţie în faţa blocului în care locuiesc, domnul Terceanu acceptând relaţia mea cu soţia dumnealui. (…) Doamna Terceanu mi-a povestit că, în anul 2004, a avut o relaţie cu unul din inculpaţii din dosarul «Clanul Sportivilor», şi anume cu Roşca Cristian, zicându-mi că a locuit cu acesta 10-11 luni, la locuinţa ei, unde ea stătea cu chirie. Doamna Terceanu mi-a spus că a terminat relaţia cu Roşca, întrucât ea rămăsese însărcinată, el fiind căsătorit, ea fiind nevoită să facă întrerupere de sarcină. (…) Tot de la doamna Terceanu ştiu că dumneaei, în perioada anului 2014, a avut o relaţie cu primarul de la Popeşti-Leordeni, relaţie despre care ea a spus că a durat un an de zile şi căreia i-a pus capăt în ianuarie 2015” , a scris Ionuț Ploieșteanu în declarație, potrivit aceleiaşi surse.