În locuinţă, se aflau şi viitoarea soţie a profesorului, dar şi părinţii acesteia, doi oameni bătrâni care au trecut prin momente cumplite. Oamenii au povestit şocați că au fost confundați cu infractori, agresate şi chiar lovite cu o armă. Şefului Poliţiei Române a precizat că este un caz regretabil pe care îl va analiza, anunță B1.ro. 

Se pare că mascații au intrat cu forța peste un profesor de istorie chiar în momentul în care îşi cunoştea viitorii socri pentru a discuta despre nuntă.  Trupele speciale i-au bruscat chiar şi pe bătrânii de 70 de ani şi i-au imobilizat. Căutau infractori, dar au descins peste un profesor de istorie chiar în momentul în care îşi cunoştea viitorii socri.  

"Au început să loveasca cu picioarele şi cu un berbeci în uşă şi strigau poliţia în timp ce loveau. Au intrat aici în cameră, s-au făcut comozi pe canapele, pe fotolii. Ei râdeau. Prietena mea plânge, tatăl ei este lovit la pământ”, povesteşte proprietarul apartamentului.

Bătrânul povestește uimit. „Mâinile la spate, pac îmi dă cu o palmă aşa la ureche, mă prinde cu patul armei şi mă culcă pe burta aici şi îmi zice mâinile la spate, mâinile la spate”, povesteşte şi tatăl viitoarei mirese. 

Profesorul de istorie a cumpărat apartamentul în urmă cu 15 ani. Nu au ştiut că fostul proprietar luase în spaţiu o familie de romi care a ramas în evidenţele Poliţiei şi care încă este căutata de oamenii legii. „Agenţii SIAS, după ce am văzut că au greşit adresa au fugit efectiv. Realmente au fugit”, acuză profesorul.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei susţin că proprietarul nu a depus nicio plângere oficială până acum. Ştiu însă de acest caz după ce familia confundată cu infractorii a cerut ajutor la 112. „Este regretabil că se întâmplă aceste lucruri, ele trebuissc îndreptate. Cu siguranţă nu-şi doreşte nimeni acest lucru, însă când se întâmplă, ele trebuie asumate şi noi ni le asumăm”, a afirmat Cătălin Ioniţă, şeful Poliţiei Române.

Şeful Poliţiei Române spune că acest caz va fi analizat şi nu exclude sancţiuni. Aceasta nu este singura descindere greşită a forţelor de ordine.