Evenimentul Zilei > Actualitate > Gâdea intervine în scandalul Irina Rimes – Brâncuși. „Nu astfel de prostii organizate”
Gâdea intervine în scandalul Irina Rimes – Brâncuși. „Nu astfel de prostii organizate”

Gâdea intervine în scandalul Irina Rimes – Brâncuși. „Nu astfel de prostii organizate”

Realizatorul Antena 3, Mihai Gâdea, este de părere că Irina Rimes nu ar fi capabilă să aibă rolul de ambasador al Zilei Naționale Constantin Brâncuși și oferă o alternativă.

„Vrei să comunici cu tinerii, acesta a fost scopul ministrului Culturii, care a fost unul corect, însă cum ajungi la ei? Ajungi la ei prin intermediul unor personalități capabile! Irina Rimes poate foarte bine să îi invite la un astfel de eveniment. Toată această acțiune de comunicare are la bază un om extrem de carismatic, tânăr, care poate să fie chiar un geniu! Un geniu recunoscut la nivel global, în această zonă a artei!”, a spus Mihai Gâdea.

Realizatorul a oferit și detalii despre cine i-ar putea lua locul Irinei Rimes.

„Mai mult decât atât, toată planeta trebuie să se uite în gura persoanei respective atunci când vorbește sau prin lucrurile pe care le face în acest domeniu. Eu acum încep să vă descriu persoana. Este atât de carismatică și de cunoscută încât cea mai mare companie din lume de băuturi răcoritoare a ales-o într-o reclamă deoarece ei, din punct de vedere comercial, vor să ajungă la tineri, ca să le vorbească despre băutura lor!

Există o astfel de persoană. Nu locuiește în România, dar este socotită absolut un geniu, fiind numită ‘Micuța Picasso’! Cred că astăzi ar fi putut să vorbească tinerilor (n.r despre Brâncuși) într-un mod remarcabil! Cum ar fi fost să se organizeze un eveniment major cu o persoană, care știe să vorbească pe limba lor, care știe să ofere lucruri despre Brâncuși ca nimeni altcineva! Nu astfel de prostii organizate astăzi la Târgu Jiu”, a adăugat Gâdea.

„Este vorba despre Alexandra Nechita! Televiziunile și presa globală vorbesc despre ea ca fiind un geniu! Este un geniu și îl adoră pe Brâncuși! Din păcate, și astăzi a fost umilit! De Brâncuși ne batem joc ca țară dintotdeauna! Cred că Alexandra Nechita ar fi fost cea mai potrivită pentru această zi! Nu știu dacă a cautat-o cineva! Nu am văzut! Am ratat-o încă o dată!”, a mai spus Mihai Gâdea.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: