Evenimentul Zilei > Actualitate > Florentin Pandele: „Aş fi cel mai fericit bărbat dacă Gabriela Vrânceanu Firea m-ar iubi”
Florentin Pandele: „Aş fi cel mai fericit bărbat dacă Gabriela Vrânceanu Firea m-ar iubi”

Florentin Pandele: „Aş fi cel mai fericit bărbat dacă Gabriela Vrânceanu Firea m-ar iubi”

Vedeta Antenei 3, Gabriela Vrânceanu Firea, a fost cerută în căsătorie de către primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele.

Jurnalista în vârstă de 38 de ani, văduvă de 9 luni, a mărturisit că în acest răstimp a primit nu una, ci trei cereri în căsătorie, una dintre ele şi de la primarul din Voluntari.

"Am fost cerută în căsătorie. Vom vedea ce îmi rezervă viitorul. Am trecut prin patru ani cumpliţi din cauza bolii grave a soţului meu, pe care îl regret enorm, şi nouă luni de doliu. Poate Dumnezeu îmi pregăteşte şi un "anotimp" mai însorit. Dacă nu doar pentru mine, măcar pentru fiul meu adolescent, care simte nevoia de stabilitate şi ocrotire", a spus Gabriela Vrânceanu, citată de Cancan.

"O iubesc şi o respect"

De cealaltă parte, Florentin Pandele a recunoscut public faptul că o iubeşte pe jurnalistă şi că, dacă aceasta i-ar accepta cererea, s-ar căsători cu ea „imediat”.
Într-un comunicat remis evz.ro, primarul Pandele precizează:

"Da, este adevărat! Am cerut-o în căsătorie pe doamna Gabriela Vrânceanu Firea! O femeie pe care o iubesc şi o respect foarte mult! Înainte de a fi persoană publică sunt un om normal cu sentimente şi trăiri ca oricare altul! L-am cunoscut pe Răzvan, Dumnezeu să-l odihnească, şi aş fi unul dintre cei mai fericiţi bărbaţi dacă Gabriela m-ar iubi, respecta şi mi-ar fi aşa de devotată cum i-a fost lui! Dacă Gabriela va accepta cererea mea în căsătorie m-aş căsători cu ea „imediat”!

Gabriela Vrânceanu Firea şi Florentin Pandele, împreună în vacanţă

Potrivit unor surse ale EVZ, cei doi se află împreună în vacanţă. Contactată telefonic, asistenta Gabrielei Vrânceanu Firea a confirmat că aceasta se află în vacanţă şi a subliniat că nu doreşte să facă vreun comentariu cu privire la informaţiile din presă.
Gabriela Vrânceanu Firea a fost căsătorită timp de 17 ani cu Răsvan Firea, cu care are un fiu de 14 ani. Răsvan a murit în ianuarie anul acesta în urma unui atac cerebral. Acesta era bolnav de mai multe luni şi fusese supus unui transplant renal.

Florentin Pandele, fost social-democrat, actual membru al UNPR, a fost căsătorit timp de 15 ani şi are doi fii, unul absolvent al Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică, iar celălalt absolvent al Academiei de Studii Economice.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: