Gabriela Firea, victima unei campanii de manipulare: „S-au dat mesaje pe TikTok împotriva mea”

Gabriela Firea, victima unei campanii de manipulare: „S-au dat mesaje pe TikTok împotriva mea” Gabriela Firea dă vina pe manipulare în pierderea alegerilor. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Gabriela Firea este convinsă că nu putea să câștige alegerile de pe 9 iunie. Cu toate acestea, liderul PSD București crede că a fost victima unei campanii de manipulare.

Gabriela Firea spune că tinerii au primit mesaje pe TikTok să nu o voteze

Gabriela Firea este convinsă că scorul extrem de mic pe care l-a luat prin raportare la Nicușor Dan este rezultatul unei campanii de manipulare:

„Nu putem să fim deloc fericiţi cu ceea ce s-a întâmplat, nu mă aşteptam să câştig dar nici să fie un astfel de scor.

E adevărat că am fost mulţi candidaţi în zona de centru-stânga, o campanie ţintită împotriva mea, din partea celorlalţi contracandidaţi. La un moment dat mă întrebam dacă eu sunt primarul în funcţie şi nu îmi dau seama, pentru că părea că mi se face mie o analiză şi cumva un bilanţ”, a spus Gabriela Firea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sebastian Burduja și Gabriela Firea

Președinta PSD București acuză o campanie de manipulare

Fostul primar din București a explicat ceea ce i-a îndemnat pe tineri să nu o voteze:

„Acum, dacă aş încerca să pasez responsabilitatea către altcineva, nu ar fi corect şi întotdeauna mi-am asumat. Şi atunci când am câştigat şi atunci când am pierdut şi bune şi rele şi aşa este normal.

Am prieteni care stăteau la vot, la cozi şi veneau tineri şi spuneau că, dacă voi fi eu votată, nu vor mai fi lăsaţi să meargă la studii în străinătate sau să muncească. Ferească Dumnezeu aşa ceva. Şi asta m-am întrebat de unde e şi am aflat că pe Tik Tok s-au dat astfel de mesaje, împotriva mea. Vă daţi seama ce manipulare”, a mai spus liderul PSD București.

nicusor dan, primar

Gabriela Firea se gândește la viitorul orașului

Firea nu a avut timp suficient pentru a-și prezenta mesajul administrativ în fața cetățenilor:

„Nu vreau să dau vina pe nimeni, dau vina doar pe mine, nu am ajuns în suficiente cartiere, nu am avut timp să ajungă mesajul meu administrativ, şi nu am mers pe un mesaj de emoţie, nu am inventat teme.

Eu am vorbit doar despre ce am făcut şi ce vreau să fac. Eu vorbeam despre calitatea vieţii cetăţenilor şi ceilalţi vorbeau despre faptul că vin comuniştii, dacă voi fi eu aleasă. Nu mai vine niciun comunist şi nu se va da nicio interdicţie”, a mai spus Firea.