Evenimentul Zilei > Politica > Gabriel Oprea: Sprijin această coaliție și pe Victor Ponta
Gabriel Oprea: Sprijin această coaliție și pe Victor Ponta

Gabriel Oprea: Sprijin această coaliție și pe Victor Ponta

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat marți seară, la Realitatea TV, că susține coaliția aflată la guvernare, dar și pe Victor Ponta, pe care îl consideră un prim-ministru bun, cel mai bun din ultimii zece ani.

"Victor Ponta este un politician tânăr, deștept, este un prim-ministru bun și care poate deveni și mai bun. Victor Ponta este șeful acestei coaliții, este liderul PSD iar eu, unul, am spus ca lider al UNPR că sprijin această coaliție și îl sprijin pe Victor Ponta, președinte PSD și șef al Guvernului României, un premier foarte bun", a spus premierul interimar.

Președintele UNPR a afirmat că partidul pe care îl conduce are ca obiective, până anul viitor, să numere un milion de membri, în prezent având 357.000, dar și să aibă organizații ale formațiunii politice în toate cele peste 3.200 de localități din România.

"UNPR și-a câștigat, încet, dar sigur, un blazon serios, e un partid care se ține de cuvânt. La greu te caută toată lumea și se sprijină pe tine, la greu este important să te ții de cuvânt, nu la bine. UNPR a crescut foarte mult, e un partid de încredere. Avem 357.000 de membri înscriși la tribunal, suntem al doilea partid din România, cel mai mare partid înscris la tribunal e PSD, are peste 500.000. Avem două obiective strategice: unul este să avem până anul viitor, la alegerile generale, un milion de membri de partid și să avem organizații ale UNPR în fiecare dintre cele peste 3.200 de localități din România", a spus Gabriel Oprea.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: