Evenimentul Zilei > Actualitate > Furt dintr-un magazin, surprins în imagini, la Costinești. Hoțul, căutat de poliție
Furt dintr-un magazin, surprins în imagini, la Costinești. Hoțul, căutat de poliție

Furt dintr-un magazin, surprins în imagini, la Costinești. Hoțul, căutat de poliție

Proprietarii unui magazin de mărfuri generale, din Costinești, a pus la dispoziția poliției din stațiune mai multe imagini care surprind un individ ce fură mai multe sticle cu băuturi din unitate. Suspectul nu ar fi la prima infracțiune.

Polițiștii din Costinești caută un bărbat care a fost surprins de camerele de supraverghere dintr-un magazin în timp ce sustrage mai multe sticle cu alcool, neștiind că este filmat. Individul, care coboară dintr-o mașină cu număr de Anglia, intră în unitate, își ia un coș și ajunge la raftul de băuturi. După ceipune trei sticle în coș,  se uită în stânga și în dreapta, se asigură că nu e văzut, ia una și o bagă la brâu, sub cămașă.

 

Procedează la fel, pe rând, și cu alte două sticle cu alcool. După ce a urmărit imaginile surprinse de camerele de supraveghere din incinta magazinului, figura suspectului fiind clară ți ușor detectabilă, proprietarii au anunțat poliția din Costinești. Bărbatul nu este la prima infracțiune, spun proprietarii care susțin că l-au mai văzut acționând în zonă.