Evenimentul Zilei > Actualitate > Fugarul Cristian Rizea ignoră și legile de la Chisinău. Scandal într-o cafenea
Fugarul Cristian Rizea ignoră și legile de la Chisinău. Scandal într-o cafenea

Fugarul Cristian Rizea ignoră și legile de la Chisinău. Scandal într-o cafenea

Fără a fi deranjat de cineva, contrar declarațiilor sforăitoare ale președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, că i se va ridica cetățenia și va fi expulzat, Cristian Rizea, își continuă viața de nabab.

Cristian Rizea are de executat în România o condamnare de 4 ani și opt luni de închisoare pentru trafic de influență, spălare de bani şi influențarea declaraţiilor.

Mai nou, nesocotește chiar și legile din capitala Moldovei. Chiar acum o zi, a fost surprins cum și-a parcat ilegal mașina luxoasă de marca Range Rover, cu numere de înmatriculare la comandă MAN 1, în mijlocul drumului, blocând parțial traficul pe stradă.

În tot acest răstimp, Rizea se afla la un localul „Sisters”  din apropiere trăgând tacticos din nargilea. Potrivit realitatea.md, activistul unionist Vasile Costiuc de la „Democrația Acasă” a chemat poliția la fața locului pentru a fi documentată parcarea ilegală a cetățeanului român, devenit mai nou moldovean.

Costiuc a solicitat la fața locului poliția, întrucât cu propriul mijloc de transport era cât pe ce să atingă mașina altui participant la trafic, pentru că șoferul parcase ilegal. Asta s-a întâmplat pe strada Mihai Eminescu din Chișinău, lângă un local de lux „Sisters” , despre care se spune că aparține fiicelor președintelui de onoare al PDM, deputatului Dumitru Diacov.

Era vorba despre o mașină de marca Range Rover cu numere de înmatriculare la comandă MAN 1. Șoferul acesteia se afla în localul de lux și s-a adeverit a fi chiar Cristian Rizea.

Fugarul Cristian Rizea ignoră și legile de la Chisinău. Scandal într-o cafenea

Rizea stătea la masă și fuma liniștit, când a intrat Vasile Costiuc să-l sesizeze că trebuie să deblocheze traficul. Inițial, nu a scos nicio vorbă, după care a replicat: „Care este problema?! Voi achita amenda”.

Oamenii legii, sosiți la fața locului, au întocmit procese verbale inclusiv și altor șoferi care și-au parcat mașinile ilegal în zonă. În final, Cristian Rizea a achitat amenda și și-a lăsat mașina tot parcată ilegal.

„Are protecția lui Dodon prin intermediul lui Artur Gumeniuc director adjunct SIS. Republica Moldova raiul și refugiul bandiților de tot felul. După ce săptămâna trecuta s-a văzut cu oamenii lui Alexandru Dodon (fratele lui Igor Dodon), în această seară s-a întalnit și cu Veaceslav Platon (n.r. un politician moldovean). Oare despre ce e ceaiul lor?!”, a spus activistul.

Vasile Costiuc a fost nevoit din nou să solicite intervenția polițiștilor pentru ca șoferul cu pricina să pornească motorul și să-și caute un loc de parcare regulamentar.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: