Evenimentul Zilei > Justitie > Fostul deputat PSD, Cristian Rizea a trecut la amenințări. Incredibil unde se ascunde ca să scape de închisoare
Fostul deputat PSD, Cristian Rizea a trecut la amenințări. Incredibil unde se ascunde ca să scape de închisoare

Fostul deputat PSD, Cristian Rizea a trecut la amenințări. Incredibil unde se ascunde ca să scape de închisoare

După ce a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare, fostul deputat PSD Cristian Rizea a fugit la Chișinău, Republica Moldova.

Cristian Rrizea a fost găsit vinovat de trafic de influenţă, spălare de bani şi influenţarea declaraţiilor. Procurorii DNA l-au acuzat pe politician că a pretins în mod direct unui om de afaceri suma de 300.000 de euro, disimulată sub forma a două contracte de împrumut fictive.

La Chișinău, ex-deputatul PSD Cristian Rizea se bucură de protecția președintelui Igor Dodon, care i-a dat garanții că nu va fi extrădat pentru a ispăși la București condamnarea dictată de instanța supremă.

Beneficiind de protecția amintită, Rizea a început să amenințe jurnaliștii români cu mitraliera
Fugarul român și Igor dodon s-au cunoscut prin intermediul lui Artur Gumeniuc, consilier al șefului statului.

Rizea trăiește o viață de lux în capitala Moldovei

Politicianul fugar are venituri suficiente ca să dețină un apartament în cea mai luxoasă zonă a Chișinăului în complexul Crown Plaza Park, de pe str. București 96/1și să conducă o mașină de lux.

Și așa cum îi stă bine unui politician cu „staif”, are pe lângă nevastă și o amantă între care-și „omoară” timpul .

Cum nu ate o activitate lucrativă, Rizea merge aproape zilnic la amanta lui, care locuiește pe adresa Chișinău, str. Lev Tolstoi 24/1, scara 1.

De plictiseală, Rizea mai trece și la amenințări pe whatssap

Zilele trecute, urmăritul internațional Rizea i-a trimis pe whatssapp o amenințare directă unui jurnalist român. Mesajul este terifiant: „Harașo (N.RED. – bine, în limba rusă) . Tati noi ne-am pregătit aici pentru vizitatori”!

De altfel, Rizea a atașat și o fotografie ținând o mitralieră în mână. Cu toate că a decupat imaginea, fostul deputat este demascat de tatuajul particular pe care îl are la încheietura mâinii drepte.

Un alt lucru care l-a dat de gol este numărul de telefon de pe care este trimis mesaju. Ex-PSD-istul  folosește acum la Chișinăuacest număr de telefon.

Atitudine de mafiot

Mesajul de pe whatssap este căt se poate de clar pentru cei care încearcă să-I dea de urmă.

„Mafiotul„ fugar, se recomandă la Chișinău ca fiind director general al postului TV Realitatea din Moldova. De fapt, este televiziunea afiliată Realității TV, stația românească deținută de omul de afaceri Maricel Păcuraru.

Acest post i-a oferit sprijin prin publicitate gratuită în campania electorală președintelui Igor Dodon, potrivit romaniatv.net

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: