Evenimentul Zilei > Monden > Frumoasa româncă face senzație la Hollywood. Lavinia Postolache, rol principal într-un film american
Frumoasa româncă face senzație la Hollywood. Lavinia Postolache, rol principal într-un film american

Frumoasa româncă face senzație la Hollywood. Lavinia Postolache, rol principal într-un film american

O frumoasă româncă face senzație la Hollywood. Fosta Miss Universe România, Lavina Postolache a primit un rol principal într-un film american, „False Colours”. Ea a devenit celebră după ce a jucat alături de Keanu Reeves

Frumoasa româncă care face senzație la Hollywood este  Lavina Postolache, fosta Miss Universe România.

Ea a primit un rol principal într-un film american, „False Colours”. Ea a devenit celebră după ce a jucat alături de Keanu Reeves

O frumoasă româncă face senzație la Hollywood. Lavinia Postolache a reușit să dea lovitura în 2020, cel mai greu an pentru cinematografia mondială.

Lavinia a obținut primul ei rol principal în filmul „False Colours”, o peliculă regizată de William Norton, în care joacă alături de actorul Matthew Gillian.

Noua senzație românească la Hollywood, Lavinia Postolache a plecat în SUA în anul 2009 și a apărut într-un film alături de Keanu Reeves.

Născută la Pitești, în anul 1989, Lavinia Postolache a absolvit Academia de Film din New York. În Statele Unite a lucrat ca model și a apărut în multe reclame ale unor branduri importante. În 2016, ea a apărut în producția „Demonul de Neon”, în care rolul principal îl joacă Keanu Reeves.

O frumoasă româncă face senzație la Hollywood

De-a lungul timpului, românca a mai jucat în producții precum „Muse”, „Alpha-1” sau în serialul „BloodLands”.

În filmul „False Colours”, ea are rolul principal, alături de actorul Matthew Gillian.

Filmările au avut loc la Los Angeles și Washington, iar bugetul estimat a fost de 275.000 dolari.

Pe pagina sa de Facebook, Lavinia a postat afișul filmului în care a reușit să obțină rolul vieții ei.

Presa din SUA speculează: s-ar fi despărțit de un milionar

 

Numele Laviniei Postolache a apărut, de curând, în presa din Statele Unite după ce a fost surprinsă de paparazzi, fără inelul de logodnă.

Ea a fost la un pas să se căsătorească cu un milionar francez omul de afaceri Jimmy Esebag, cel care deține licența celebrei reviste Playboy.

Presa din SUA speculează o posibilă despărțire de milionarul francez.

Cei doi au o relație din 2016 și au împreună un băiat. Înainte să fie cu românca, Jimmy Esebag s-a iubit cu modelul australian Sophie Monk.

Inel de logodnă, făcut de bijutierul Anglinei Jolie

Inelul care acum lipsește de pe degetul Laviniei era unul cu adevărat senzațional, realizat de bijutierul Angelinei Jolie.

„Jimmy Esebag e un om mândru, cu un şarm greu de egalat. Este un bărbat puternic, inteligent, dar şi romantic şi amuzant”, a povestit, cu ceva timp în urmă, Lavinia Postolache.

Noua vedetă de la Hollywood a relatat că inelul a fost „cadoul lui (Jimmy Esebag n.a.) special pentru mine”.

Dar şi surpriza de la Piteşti, a povestit artista: o petrecere în stil românesc cu hore şi bucate tradiţionale.

„Inelul cu diamant galben de 6 carate lucrat manual şi unicat de Robert Procop (bijutierul Angelinei Jolien.r.) şi venirea lui Jimmy pentru prima dată pe pământ românesc pentru a sărbători logodna noastră alături de familie şi de prietenii mei, acestea au fost cadourile cele mai speciale!”, a mai povestit Lavinia Postolache pentru Adevărul.

Zvonurile legate de o posibilă despărțire de milioanrul francez au fost alimentate și de faptul că Lavinia nu mai are fotografii cu afaceristul pe contul ei de Instagram, precizează WOWbiz.ro.