Frații Dolănescu, din nou în fața instanței. Au fost dați în judecată de vecini

Frații Dolănescu, din nou în fața instanței. Au fost dați în judecată de vecini Proces. Sursa foto: Arhiva EVZ

Frații Dolănescu sunt așteptați joi în fața instanței de judecată, într-un proces intentat de vecinii dintr-un imobil pe care cei doi îl dețin în Sectorul 5 al Capitalei.

Procesul a fost deschis după ce instanța a decis ca vecinii care i-au dat în judecată  pe Ionuț și Dragoș Dolănescu pentru un imobil din Sectorul 5 al Capitalei să plătească contravaloarea porțiunilor de teren deținute de cei doi.

Hotărârea a fost contestată la o instanță superioară.

Frații Dolănescu, în fața instanței

Mai exact, vecinii au fost obligați de instanță să plătească 20.000 de euro pentru frații Dolănescu, suma fiind pentru cotele care li se cuveneau din imobilul situat în Sectorul 5.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acum, fiii regretatului artist trebuie să se prezinte în instanță în procesul în care vecinii au contestat suma de 20.000 de euro stabilită.

Obligă reclamanţii la plata sumei 53.777,20 lei, în favoarea pârâtului Dolănescu Valenciano Dragoş Carlos Antonio, cu titlu de sultă, corespunzător parţial cotei sale de proprietate de 1/4. Obligă pârâta B. Mihaela la plata sumei de 24.594,55 lei, în favoarea pârâtului Dolănescu Valenciano Dragoş Carlos Antonio, cu titlu de sultă, corespunzător diferenţei aferente cotei sale de proprietate de 1/4. Obligă pârâta B. Mihaela la plata sumei de 26.123,91 lei, în favoarea pârâtului Dolănescu Ion, cu titlu de sultă, corespunzător diferenţei aferente cotei sale de proprietate de 1/12”, este un fragment din hotărârea atacată de vecinii fraților Dolănescu, potrivit spynews.ro.

Ionuţ Dolănescu, scandal cu vecinii. Le-a transmis un mesaj dur

Ionuţ Dolănescu. Sursa foto: Arhiva EvZ

Dragoș Dolănescu spune că a încercat să negocieze cu vecinii săi

În replică, Dragoș Dolănescu spune că el a încercat să negocieze cu vecinii din Sectorul 5 legat de imobil, iar el nu a avut niciodată vreo problemă cu acea bucată de pământ pe care o deține.

„Vecinii sunt cei care m-au dat în judecată, cei care stau lângă această proprietate. De fapt, eu nu m-am dus niciodată la acest imobil și nu aș putea să vă spun clar cum este. Știu că cei care m-au dat în judecată sunt aceeași vecini care locuiesc lângă această proprietate și eu am încercat să negociez de acum câțiva ani cu ei.

Nu este o valoare foarte semnificativă, cred că sunt în jur de 5.000-6.000 de euro, ceva de genul acesta. N-am avut niciodată o problemă cu această bucată de pământ.

Niciodată nu am vrut să pun un avocat, pentru că m-ar fi costat mai mult avocatul decât banii urma să îi primesc pe această bucată de pământ”, a declarat Dragoș Dolănescu.

Dragoș Dolănescu

Sursa foto: Facebook/ Dragoș Dolănescu