FOTO. Supranumit „regele trotinetelor”, Bogdan Enoiu fentează traficul pe bicicletă. Fostul soț al Danei Războiu știe cum să se mențină în formă

FOTO. Supranumit „regele trotinetelor”, Bogdan Enoiu fentează traficul pe bicicletă. Fostul soț al Danei Războiu știe cum să se mențină în formă

La cei 62 de ani, Bogdan Enoiu este conștient că este nevoie să aibă un stil de viață echilibrat și că trebuie să facă eforturi pentru a se menține în formă. Astfel că deși are în garaj mașini de sute de mii de euro și are o companie de trotinete electrice, omul de afaceri preferă să se deplaseze prin București cu bicicleta.

Conștient de faptul că pierde foarte mult timp în trafic atunci când se află la volan, omul de afaceri Bogdan Enoiu a găsit soluția salvatoare. A dat volanul pe ghidonul bicicletei, care îl ajută astfel să-și păstreze condiția fizică.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/9

Zilele trecute, fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe fostul soț al Danei Războiu la unul dintre restaurantele lui preferate, cel unde este acționar și Marius Tucă, unde Enoiu este client fidel, preferând ca atât întâlnirile de afaceri, cât și cele cu prietenii să aibă loc acolo.

Ne puteți urmări și pe Google News

Îmbrăcat și echipat corespunzător, cu o atitudine degajată, imediat după ce și-a luat rămas bun de la bărbatul cu care se întâlnise la masă, Enoiu și-a luat bicicleta, pe care o parcase în fața restaurantului, și și-a văzut în continuare de treabă.

Țelul lui este să reducă poluarea

Chiar dacă este adeptul confortului și mereu a condus mașini scumpe, în ultimii ani Bogdan Enoiu a ajuns la concluzia că mediul este din ce în ce mai poluat din cauza autoturismelor. Astfel că, pe lângă bicicleta pe care o pedalează ori de câte ori temperaturile de afară îi permit acest lucru, omul de afaceri se deplasează și cu trotineta electrică și speră ca câți mai mulți români să-i urmeze exemplul.

„Obiectivul principal este să reducem traficul într-un mod cât mai puțin poluant, care să fie rapid, facil și care să fie accesibil ca preț pentru ca oamenii să îl folosească. Sectorul trotinetelor electric este extrem de dinamic din punct de vedere al unui business activ în București.

Piața de ridesharing a trotinetelor se află abia în primul an de activitate și deja sunt mai mulți jucători care se bat pe o felie de piață din Capitală. Noi am lansat serviciul în luna septembrie și în orașele Cluj și Timișoara, urmează să lansăm și în Constanța, Iași și Craiova”, susținea Bogdan Enoiu acum doi ani.