O cunoscută prezentatoare TV a DECIS să se despartă de soțul milionar. „Sunt o mamă singură"

O cunoscută prezentatoare TV a DECIS să se despartă de soțul milionar. „Sunt o mamă singură"

Fosta prezentatoare de televiziune, Dana Razboiu, a format, timp de 11 ani, un cuplu alături de milionarul Bogdan Enoiu. Prezentatoarea TV a făcut niște mărturisiri cutremurătoare despre relația pe care a avut-o cu fostul soț. La începutul anului, Dana a scris că fostul soț a bătut-o și că unul dintre copii a fost la un pas de moarte.

„Sunt o mamă singură şi sunt foarte fericită cu noua viaţă" a  spus Dana Războiu pe un cont de socializare și a lăsat să se înțeleagă că ea și cu Bogdan Enoiu nu mai formează un cuplu. 

La începutul anului, fosta prezentatore de televiziune Dana Războiu a publicat, pe contul său de Instagram, un mesaj prin care lasă să se înțeleagă că are probleme în cuplu. Aceasta a făcut niște mărturii cutremurătoare despre dramele din viaţa ei. 

Dana Razboiu a spus că fost bătută de soţ și unul dintre copii a fost la un pas de moarte.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Vacanța noastră s-a terminat. Am petrecut mult timp cu copiii mei, 24/24, timp în care am jucat uno, am schiat, am sărit în pat, am mâncat multe clătite cu nutela, ne-am împușcat cu bile albe, am făcut mate și am scris propoziții complicate în română, am vorbit despre lume, despre oameni, despre noi și despre emoțiile noastre. Victor a schiat mult, Marc nu a vrut să schieze decât două zile, am stat cu el prin zăpada și ne-am bulgărit cu orele. A fost o vacanța aproape reușită și asta datorită copiilor mei care îmi umplu viața de bucurie. Pentru rolul de mamă dau 100% din sufletul meu și îmi iese. Și pentru cel de soție am dat 100% și nu știu dacă am făcut bine. Dragii mei instaprieteni vă rog aveți grijă cui oferiți timpul vostru, anii voștri, energia și sufletele voastre. Dați-le copiilor voștri și nu veți regreta, dar în rest vă rog fiți atenți, fiți înțelepți și ascultați-vă instinctul. Nici cei mai vicleni oameni nu vă pot păcăli instinctul dacă aveți încredere în ce simțiți. Aveți încredere în voi și în instinctul vostru. Unii oameni sunt foarte toxici, mai ales aceia care încearcă să vă cucerească cu orice preț. Dar pentru că aici suntem pe Instagram o să rămân pozitivă, o să țin pentru mine dezamăgirile și o să va spun doar că, deși vacanța s-a terminat, noi trei ramânem nedespărțiți și puternici împreună. Fiți înțelepți și, cum zic englezii, be true to yourself! #iubire #pace #curaj #dumnezeu", a scris acum câteva săptămâni Dana Războiu, pe Instagram. 

Sursa foto: Instagram