Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > FOTO. Dan Nicorescu și-a făcut „abonament” la Poliția Locală. Își parchează Ferrari-ul pe unde apucă, dezinteresat fiind de amendă
FOTO. Dan Nicorescu și-a făcut „abonament” la Poliția Locală. Își parchează Ferrari-ul pe unde apucă, dezinteresat fiind de amendă

FOTO. Dan Nicorescu și-a făcut „abonament” la Poliția Locală. Își parchează Ferrari-ul pe unde apucă, dezinteresat fiind de amendă

Nu de puține ori, omul de afaceri a fost amendat de Poliția Locală pentru că și-a lăsat Ferrari-ul parcat neregulamentar, fie că a fost vorba de Constanța, fie de străzile din București. Dan Nicorescu pare că nu se învață minte și că preferă să plătească amenda decât un loc de parcare sau să-și mute bolid-ul într-un loc regulamentar.

Oricare ar fi motivul pentru care Dan Nicorescu nu vrea în fel și chip să respecte regulile de circulație, cert este că periodic primește câte o amendă. După Poliția Locală din Constanța i-a ridicat autoturismul, parcat neregulamentar în centrul vechi al orașului, acum Poliția Locală din București i-au atașat un proces verbal pe parbrizul bolidului de lux.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/5

Fotoreporterii EVZ au fost pe fază și au văzut întreaga scenă. Mașina lui Nicorescu era lăsată în mijlocul străzii, dublând alte mașini parcate pe lângă trotuar. Mai mult, bloca și accesul către trecerea de pietoni care era la nici doi metri de bolid. Pesemne că omul de afaceri a mers la una dintre cafenele din carierul Dorobanți și a vrut să parcheze cât mai aproape de local. Din păcate însă nu a fost pe fază în momentul în care a venit echipajul de Poliție și nu a apucat să-și mute mașina.

Amendă 725 lei

Astfel că, în prag de Sărbători, s-a ales cu o amendă în valoare de 725 de lei și 3 puncte de penalizare. Nu știm cât de mult îl va „ustura” la buzunar această amendă, însă ținând cont că atunci când își alimentează bolid-ul scoate din buzunar 100 de lei, ne vine greu de crezut că pentru Dan Nicorescu nu contează banii.

Nu de puține ori, cei care l-au întâlnit pe omul de afaceri în trafic au comentat că Nicorescu nu merită să fie posesorul une21i mașini în valoare de 450 000 de euro, dat fiind faptul că nu o apreciază la adevărata valoare. Pe lângă sumele infime cu care o alimentează, omul de afaceri și-a colantat mașina astfel încât a distrus cu desăvârșire ce înseamnă brand-ul Ferrari.