Evenimentul Zilei > Actualitate > FOTBALIST ÎMPUŞCAT PE STRADĂ, în faţa unei biserici. Ciuruit de gloanţe, la DOAR 21 DE ANI în urma UNEI EXECUŢII ÎN STIL MAFIOT
FOTBALIST ÎMPUŞCAT PE STRADĂ, în faţa unei biserici. Ciuruit de gloanţe, la DOAR 21 DE ANI în urma UNEI EXECUŢII ÎN STIL MAFIOT

FOTBALIST ÎMPUŞCAT PE STRADĂ, în faţa unei biserici. Ciuruit de gloanţe, la DOAR 21 DE ANI în urma UNEI EXECUŢII ÎN STIL MAFIOT

Fotbalist împuşcat pe stradă, în faţa unei biserici. Ciuruit de gloanţe, la doar 21 de ani, în urma unei execuţii în stil mafiot.

Jurnaliştii de la mirror.co.uk au publicat recent cazul unui fotbalist de 21 de ani, care fost asasinat în stil mafiot, în ceea ce pare o reglare de conturi în lumea traficanţilor de droguri din Napoli.

Renato Di Giovanni a jucat pentru echipa de tineret a celor de la Napoli şi se pare că a fost ţinta unui asasinat comandat de temuta organizație mafiotă italiană, Camorra.

Scenele şocante s-au întâmplat în faţa bisericii Santa Maria di Montevergine church, din cartierul Soccavo, de la periferia oraşului Napoli.

Di Giovanni, care figura în evidenţele poliţiştilor pentru legăturile cu lumea drogurilor, a fost ucis cu mai multe focuri de armă trase de pe scooter, de asasin.

Fostul jucător al formaţiei de pe San Paolo era nepotul unui cunoscut lider de galerie al napolitanilor, Alberto Mattera.

Conform unor surse, se pare că Di Giovanni avusese şi un conflict recent cu un grup de suporteri al echipei Napoli.